A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

Testfelépítések enciklopédiája

Honnan tudhatjuk, melyik diétát, edzést érdemes elkezdeni, mi a testünknek a legmegfelelőbb?

Figyelem! Ha Ön tökéletesen tisztában van a testfelépítésével és elégedett az alakjával, ez a cikk nem Önnek szól! Ha mégis úgy érzi, kíváncsi a test zsír-izom-csont-zsiger összetételére, kérem, olvasson tovább!

bioexpress-testfelepitesek-400x330
Sokan esküsznek a saját módszerükre, amivel nincs is baj, ha sikerült kialakítani egy olyan rendszert, ami érezhetően jobb közérzetet okoz és javulást eredményez

Ugyanakkor jelenleg mindenhol új és új és még újabb diéták, étkezési szokások, böjtök, módszerek, „csodatechnikák” ütik fel a fejüket, az emberek pedig úgy teszik le a voksukat valamelyik mellett, hogy közben fogalmuk sincs, a szervezetüknek mire lenne szüksége.

Szomorú ez, de honnan is tudhatná az átlagember, aki csak pár kilótól akar megszabadulni, hogy miként álljon neki?

„Mindenféle diétát kipróbáltam már, de egyik sem segített…”

Ismerős?

Kedves Olvasónk! Felejtse el a milliomodik sikertelen próbálkozások világát, a csodaszereket, a szupergyors 5 napos és 2 hetes karcsúsító programokat, amik mind kudarcba fulladnak. Egyetlen dologra van szükség, hogy tisztában legyünk vele, milyen testfelépítésünk van és a szervezetünknek mi a legmegfelelőbb. Ha ezt tudjuk, és eszerint kicsit átalakítjuk az életünket, mindenféle külső segítség és fogyi-bogyó segítségével alakíthatunk magunkon.

„Miért nem elég, ha kiszámolom a BMI-met?”

Mert a BMI a testsúly és a magasság értékéből számolódik (2 értékből). Pont ezért csak az átlagos testalkatú és magasságú / súlyú embereknél ad pontos/ használható értéket, az alacsony vagy magas – erős embereknél olyan eltérő értéket ad, amiben nem lehet bízni, nem lehet használni. Például, ha valaki alacsony és izmos, erős testalkatú, a BMI szerint erősen túlsúlyos, pedig erről szó sincs!

„Akkor honnan tudhatom meg, milyen a testalkatom?”

Kedves Olvasó! A testalkatot nem lehet egyszerű „erős csontozatú, nagy darab, soványka, vékonyka” vagy hasonló jelzőkkel megfejteni. Egy profi értékeléshez 23 (huszonhárom!!) különböző ponton meg kell mérni a testet, bokától a vállakig.

A végeredmény sem annyi lesz, hogy „Kedves Hölgyem/Uram, Ön sovány.”, hanem egy – az aktuális és biológiai életkortól, a testzsír százaléktól, csontok, izom, zsír, zsiger mennyiségéről, testalkathoz legmegfelelőbb étrendről és/vagy edzéstípusról szóló komplett kiértékelés azzal együtt, hogy becsülve hány kilóval több / kevesebb az illető és mennyi lenne az ideális súlya, min kéne változtatnia.

Ezt a vizsgálatot antropometriai vizsgálatnak hívják, de nem kell megijedni a nevétől! Csak annyit jelent, hogy orvosi műszerekkel (mérőcenti, e célra kialakított mérőeszközök) megmérjük a test bizonyos pontjait, például: vállszélesség, csípőszélesség, mellmélység stb, és az adatok informatikai kiértékelése után kiszámítjuk a becsült zsír, izom, zsiger, csontmennyiségeket, megállapítjuk a biológiai fejlettséget, becsült ideális testtömeget és testzsírt.

bioexpress-testfelepitesek-2-282x181

Ez még nem minden!

Nálunk, a Bioexpressnél az antropometriai vizsgálatot egy praktizáló orvos – természetgyógyász végzi és a becsült eredményeken kívül adunk egy célzott jellemzést a testalkatáról, a jelentésben szerepel az Önre vonatkozó, illetve szervezetének legmegfelelőbb fajta étrend, hogy mire kell odafigyelnie, mit fogyasszon bátran, milyen edzéstípust érdemes ezzel a testalkattal végezni és mit felesleges.

De, csak, hogy ne beszéljünk a levegőbe és mindenki el tudja képzelni a teljes folyamatot, egy nagyjából 15 -20 perces vizsgálatból ez az eredmény született, itt meg tudja tekinteni: <Antropometriai vizsgálat>

Láthatja, kedves Olvasó, mennyi hasznos információt tudhat meg a testéről negyed óra alatt. Képzelje el, mennyi időt – energiát spórolhat meg, ha rögtön az Önnek legmegfelelőbb fajta étrendet – életmódot vagy akár sportot kezdi el és nem erőlködik / koplal a semmiért.

Jó dolog ugye? 

„Jó, de hogyan tudok ilyenen részt venni vagy ilyenre jelentkezni és mennyibe kerül?”

A Bioexpressnél lehetősége van részt venni antropometriai vizsgálaton, orvos kollégánk várja az Ön jelentkezését!

A következő oldalon meg fogja találni a vizsgálat díját és a jelentkező lapot, amit, ha Ön elküld, 1-2 munkanapon belül munkatérsunk fel fogja Önt keresni időpont és helyszín egyeztetés céljából. Ezt az oldalt itt tudja elérni: >Bioexpress-Antropometriai-Vizsgálat-<
Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.


Kedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Comments are closed.

Top