A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

Spirit Techno Pro állapotfelmérő

A Spirit Techno Pro, az egyik legújabb fejlesztésű biorezonanciás állapotfelmérő készülék

Más néven Spirit 8D, multifunkciós gép, megfizethető áron

A Spirit Survey-hez hasonlóan szintén átalakított fejhallgatóval működik, nem elektródákkal.

A Spirit Techno Pro segítségével a szervezetben mért EM eltérések alapján pontosan meghatározható a jövőben kialakuló kórkép még a tünetek megjelenése előtt. Így konkrét lépéseket tehetünk, hogy a szervezet egyensúlyi állapotát helyreállítsuk, fenntartsuk, megelőzve a betegség kialakulását.

Ezzel a módszerrel minden krónikus betegség háttere pontosítható.

  • A Spirit Techno Pro közel 7000 féle elektromosan rögzített mintázatot tartalmaz (néhány perc alatt ennyi kérdésre ad választ a szervezet), ezért sokrétűen célzott tesztelést tudunk végezni.
  • Segítségével meghatározható, hogy adott funkcióban normál, alul vagy fokozott működésről van-e szó. A szervezet válaszadó képességének mérésével információkat kapunk, hogy van-e még energiája az egészséget fenntartó alkalmazkodáshoz, adaptációhoz.
  • Vizsgálhatjuk külön a szerveket (vese, máj, lép, stb.), a tápanyagok (aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, stb.) szervezeti telítettségét vagy hiányát, hormonokat, enzimek működését, környezeti és életvitelből származó káros hatásokat.
  • Meghatározhatjuk, hogy mivel hozható helyre a károsodott működés: homeopatikum, gyógyszer, tápanyagok, hormonok, stb.
  • Lehetőség van a csakrák kiegyensúlyozására, kezelhetjük az akupunktúrás pontokat.
  • Képet kaphatunk a test meridián rendszerének energetikai állapotáról, a tudatalattiban működő, meghatározó, lényegi érzelmekről.

bioexpress-techno-pro-2-300x200A Spirit Techno Pro készülék képes frekvenciaterápiát adni és egy programozó tégellyel homeopátiás szert is tudunk vele készíteni.

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.

Biztos vagyok benne, hogy információink Önt is segítik a BRT megismerésében, és Ön is látja korszakalkotó nagyszerűségét.

A Bioexpress – Biorezonancia készülékek árlistájához és az online megrendeléshez kattintson ide!

 

 


Kedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

FIGYELEM! Ez nem a “Banán 5 pozitív hatása” kategóriájú sorozat, mint amivel a Facebook tele van. Mi cikkeket közlünk, fontos életmódbeli tanácsokkal, amik Önt is érdekelhetik!

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Comments are closed.

Top