A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

Spirit Survey állapotfelmérő

A Spirit Suvey, 2015-ös állapotfelmérő biorezonanciás készülék

…az egyszerűt ötvözi a profival, az olcsót, az értékessel

A más néven Spirit 3D-ként ismert állapotfelmérő használata egyszerű, nem kell hozzá nagy tudású szakember

Ugyanazon biorezonanciás elven működik, mint állapotfelmérő társai, tehát a szervezet bizonyos részeit célzottan egy biorezonanciás jellel eléri, majd az onnan visszakapott válaszreakciót értelmezhető adatokként jeleníti meg nekünk a képernyőn.

Ezekből az adatokból pedig le tudjuk vonni a következtetéseket a szervezet állapotára vonatkozóan, tehát: alulműködés bizonyos területeken, túlműködés egyes szerveknél.

FIGYELEM!

A biorezonanciás állapotfelmérő gép nem orvosi berendezés, semmiképp sem helyettesíti vagy ad diagnózist.

A Spirit Survey egy átalakított fejhallgatót használ, nem kell elektródákat kötni a kézre – lábra – hasra a működéséhez.

bioexpress-biorezonancia-survey-2Egy állapotfelmérést lehet specifikusan, csak bizonyos szervrendszerekre, a test bizonyos területein végezni, vagy lehet használni teljes testscant, ami az összes létező testi funkciót megvizsgálja, majd az eredményeket táblázat, grafikon, testtérkép formájában megjeleníti.

Ha egy felmérést elvégeztünk az adott területen, lehetőségünk van frekvenciaterápiát használni, amit ez a készülék szintén tud. Azaz: az alul – túlműködések egyes részeken kezelve lesznek, normalizálódhatnak.

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.

Biztosak vagyunk benne, hogy információink Önt is segítik a BRT megismerésében, és Ön is látja korszakalkotó nagyszerűségét.

A Bioexpress – Biorezonancia készülékek árlistájához és az online megrendeléshez kattintson ide!


Kedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

FIGYELEM! Ez nem a “Banán 5 pozitív hatása” kategóriájú sorozat, mint amivel a Facebook tele van. Mi cikkeket közlünk, fontos életmódbeli tanácsokkal, amik Önt is érdekelhetik!

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Comments are closed.

Top