A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

Megrövidíti életünket a szálló por

Válaszúton Alapítvány: “Számításaink szerint mintegy 5000 ember halt meg idő előtt a kis méretű légköri aeroszolok, vagy
közismertebb nevén a szálló porok káros egészségügyi hatása miatt” A közlemény szerint Budapesten 2720, Miskolcon 362, Debrecenben 270, Pécsett 233 haláleset vezethető vissza statisztikailag a levegő szennyezettségére.”

Végre fellélegezhetnek az allergiások, asztmások is!

Ahol ez a készülék működik, megszűnik a levegőben lebegő por és kellemetlen szag

Aktív oxigént állít elő, a levegőben lévő baktériumokhoz, vírusokhoz vagy gombákhoz kötődve megsemmisíti azokat.

Az összetett légszennyezőket (füstök, por) elektromos szempontból semlegesíti és leülepíti.

Egészségre jótékony hatású ionokkal tölti fel a légteret.

A Biyovis – Selva levegőtisztító család

biyovis-selva-1-100x100biyovis-selva-2-100x100

  • gátolja a mikroorganizmusok szaporodását a levegőben
  • enyhíti a fulladásos rohamokat és légúti allergiát
  • segít kiküszöbölni a cseppfertőzést
  • erősíti az immunrendszert
  • nyugtatja a vegetatív idegrendszert
  • nyugodt alvást, friss és oxigéndús légkört biztosít
  • a kellemetlen szagokat, a dohányfüstöt eltávolítja
  • fertőtleníti a szoba levegőjét
  • hatásos a háziállatok nemkívánatos illatainak megszüntetésében
  • használata az allergiás és asztmatikus tünetek csökkenését eredményezi

Mozgó, kopó alkatrészt nem tartalmaz, nincs karbantartás, betét- vagy szűrőcsere, nincs utólagos többletkiadás.

Bővebb információkat itt talál:  >Selva levegőtisztító<


Vásárlói tapasztalatok a légtisztítóval kapcsolatban

Ózonizátor referenciák

A.É. Óvodavezető, Nagytarcsa

Probléma: légúti megbetegedések

Miután átvettük a készüléket folyamatosan hétvégén is működtettük. Magasan, egy könyvespolcon helyeztünk el. Csoportszobánk 64m2 alapterületű, 260 köbméter légterű, három nagy ablakkal. A csoportban 25 három éves korú gyermek és 3 felnőtt tartózkodik folyamatosan.

Tapasztalatok:

Az eddig köhögő gyerekek kevesebbet köhögnek, prüszkölnek, nyugodtabban alszanak.

A levegő reggel friss, kellemes hűvös volt. A délutáni alvás idejében sem vált áporodottá, elhasználttá.

Tapasztaltuk azonban, hogy ebben az időszakban (csendes pihenő, 13-15 óráig) amikor nem mozgott a levegő és meleg volt a csoportszobában, akkor koncentrálódott nagyon töményen az „ózonszag” (kissé fullasztóan)

Ebédidőben azonban nincs ételszag, pedig 2-3 étel is volt bent egy időben, a teremben. Aki a terembe belépett, megállapította, hogy jobb levegő van ebben a csoportszobában, mint a többiben.

Egyik gyermekünket, Andriskát, aki egyébként Kruppos, édesanyja úgy hozta be az óvodába, hogy a gyermek egész éjjel fulladva köhögött. A légzéskönnyítő sprayt is magával hozta azzal a kéréssel, hogy használjuk, ha szükséges. Meglepődve tapasztaltuk, hogy a nap folyamán Andriska egyszer sem köhögött a csoportszobában.

Összességében azt vettük észre, hogy a gyerekek egész héten szinte alig köhögtek, tüsszögtek. A csoportlétszám magas, egyszerre 23-25 gyermek volt benn, elég sok baktérium, por szabadul el egy-egy nap. Örültünk az ozonizátor jótékony hatásának, a gyerekek jobb közérzetének.

S.S. Nagytarcsa

Probléma: elhasználódott levegő

A Blaskovits Oszkár Általános Iskola éttermében került elhelyezésre az ózonizátor.

Tapasztalat:

Az étteremben a levegő állaga mindig olyan volt, mintha akkor szellőztettek volna. Az iskola többi területén nem lehetett érezni a konyhában tálalt étel illatát. Ha több csoport is étkezett a teremben, a levegő akkor is friss maradt.

Mivel kevés ideig tartózkodnak a gyerekek az étteremben, a beteg tanulók esetében (köhög, tüsszög) nem lehet lemérni a készülék hatását.

Köszönjük, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és az iskola igénybe vehette ezt a hasznos készüléket!

Sz.B.Gy. Nagytarcsa

Probléma: Kozmetika levegőjének elhasználódottsága

Kozmetikámban azona napon sokan megfordultak nélam, ezért a helyiségben hamar „nehéz”-zé vélt a levegő. A munkához kapcsolódóan a gyanta is melegítésre került. A készülék bekapcsolása után rövid időn belül kissé hűvösebb, de érezhetően tiszta (oxigéndús levegőt lehetett érezni. Ami a fő szempontot jelentette, az az, hogy a gyanta melegítésekor keletkező erős, szúrós szagot nem éreztük. Összességében kellemes, tiszta érzést biztosított.

T.B.Sz. Nagytarcsa

Probléma:

A nagy típusú ozonizátort a nappali szobába helyeztem el, mely nyitott az ebédlő, konyha felé (45M2) és nyitott a lépcsőforduló is az emeletre illetve a pince irányába is. (45/40m2) Összesen 130m2. A szagokat (kutyaszag, kutya ürülék szag,dohányfüst, ételszag, ágyneműszag stb.) teljes mértékben leszűrte, friss, kellemes levegő lett a lakásban. Az alvásom helyrejött, megszűnt az alvászavarom. A férjem horkolása szintén abbamaradt, ami korábban számomra is igen zavaró volt. Az allergiámra is jó hatással volt – toll, poratka ürülék –  a légtisztító hatására. Kb. 15 perc alatt semlegesít.

A készüléket folyamatosan működtettem 4 napon keresztül. Kb. még 1 napig éretem az ózon illatot. Utána már kezdett ismét zavarni a különböző illatok hatása, az orrdugulás, az álmatlanság. Amikor újra beüzemeltem a készüléket, 1 óra alatt helyreállt a lakásban a friss levegőérzet!

Sz.I. Nagytarcsa

Probléma: kellemetlen szagok a lakásban

A dohszagot megszüntette, és az ételszagok is jelentéktelenné váltak, valamit a férjem horkolása is abbamaradt. Nyugodtabban aludtunk és frissebben ébredtünk.

K.K.A. Nagytarcsa

Probléma: levegő elhasználtsága

Nappalinkba elhelyezve a helység illatát kellemesen frissnek éreztem. Nappalink nagysága a konyhával és az étkezővel együtt 50 m2.

Nyitott lépcsősor vezet fel az emeletre, ahol szintén lehet érezni a friss illatot.

Sz.Gy. Nagytarcsa

Probléma: nátha

Jázminka szobájában használjuk, ami 11 m2. Mindig tiszta friss levegőt biztosít és a náthás időszakában szépen nyugodtan tudott aludni…kicsit hűvösebb érzet van a szobában, amit én direkt jónak találok, mert a nyálkahártyájának jobb, mit a meleg, mert nem duzzad be úgy. Amikor beteg voltam, akkor is éjjel-nappal ment és azt gondolom segített abban, hogy a családomat ne fertőzzem meg. Sokkal többet nem tudok írni, a lényeg, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom! Ja! És még annyit, hogy jó „hegyi levegőre” ébredni!

K.L. Budapest

Probléma: Felső légúti megbetegedések megelőzése immunrendszer erősítése

Mióta ózonizátor működik a gyermekem szobájában, nem hiányzott az iskolából. Azelőtt egy tanévben 3-4 hét hiányzása mindig volt.

M.L. M.

Probléma: Megfázás

Az ozonizátor téli megfázásos időben rövid időn belül megszünteti az orrdugulást, és a tüsszentési kényszert. A virágpor okozta kellemetlenségeket is percek alatt elmulasztja.

T.Z.

Probléma: dohányzás miatt keletkező tüdőfolt

Korábban erős dohányos voltam, foltot találtak a tüdőmön, megijedtem, ezért vásároltam meg az ozonizátort. Hihetetlen, de sokkal könnyebben veszem a levegőt, megfázva nem voltam több hónapja, amióta a készülék a tulajdonunkban van.

Feleségemnek allergiája volt előtte, ez is megszűnt. Nyugodt az alvásunk, pihentebben ébredünk.

K.I. Kecskemét

Két hete vásároltam sűrűn befulladó 3 éves gyermekemnek az ozonizátort. Hihetetlen, hogy már az első éjszaka megszüntette a készülék az iszonyú fulladásba torkolló köhögő rohamát. Azóta nyugodtan alszik – éjjel nem kell orvoshoz vinni.

B.J. Csongrád

Probléma: Stressz miatti álmatlanság

Hetedik éve van ozonizátorunk. A stressz miatt vettük, hogy aludni tudjunk. Poros munkahelyem volt, éjjel fuldokoltam a köhögéstől – ezek a tünetek hetek alatt rendbe jöttek. Azóta is folyamatosan használjuk. Jó a szobában a levegő.

L.J. Szombathely

A hálószobában helyeztük el az ozonizátort, és folyamatosan működtettük. Amióta használatban van, úgy alszunk a férjemmel, mint a bunda és kipihenten kelünk fel az ágyból. Ezelőtt nehezen ment a felkelés Nekünk ez a készülék sokat jelentett pihenés téren.

S.Z. Miskolc

A hálószobába használni kezdtük az ozonizátort és ezek után 2 nappal azt tapasztaltuk a fiammal, hogy a levegő tisztább, nem olyan poros, friss levegőt szívunk be, mintha erdőben laknánk. A fiam végigalussza az éjszakát, pedig előtte olykor-olykor felkelt éjjelenként.

(H/E032/015/08)

Széchenyi István Általános és Művészeti Iskola, Miskolc

Probléma: Cigaretta füst, szagok

A munkahelyen van kijelölve egy dohányzásra alkalmas hely, mégis sokszor érezhető volt az iskola területén a dohányfüst. Ezért úgy gondoltuk, hogy csak egy napra kipróbáljuk az ozonizátort. Az ozonizátor használatakor már egy óra elteltével ne volt érezhető a dohányfüst és később már kb. 4 óra múlva megszűnt a kellemetlen szag a dohányzó helyiségben.

(H/E032/016/08)

J.P. Miskolc

Probléma: asztma, allergia, krákogás

Az ezüstéveimtől folyamatosan fuldoklottam és sokszor emiatt nehezen vettem a levegőt, krákogtam, allergiás tünetek jelentkeztek nálam. A család nem vette jó néven krákogásomat és olykor a torkom köszörülését. Az unokám hozott kölcsönbe egy ozonizátort 1 napra. Aznap, mikor ideadta, sokkal jobban éreztem magam, végül vettem egy ozonizátort és azóta használom…nem jöttek elő az asztmatikus problémáim és a család is megnyugodott, hogy már nem krákogok.

(H/E032/016/08)

J.P. Miskolc

Probléma: Alvászavar

Az idős koromtól kezdve folyamatosan alvásproblémákkal küzdök, és kevésbé tudom magam kipihenni, sokszor felkelek éjjel. Amióta az ozonizátort használom, jobban ki tudom pihenni magam és éjszakánként nem ébredek fel.

(H/E032/016/08)

K.J. Miskolc

Probléma: Szagok

Nagyon nem szeretem a lakásban a kellemetlen illatokat. Használni kezdtem az ozonizátort és két óra múlva már nem éreztem azokat a szagokat, amiket eddig mindig egy főzés után. Több órás használtam és teljesen megszűntek a szagok.

(H/E032/016/08)

P.M.Sz. Miskolc

Probléma: Torokfájás

A napokban el kezdett fájni a torkom, és érzetem, hogy be van gyulladva. Bekapcsoltam az ozonizátort éjszakára és másnap már kezdett a gyulladás elmúlni, már csak enyhén éreztem a fájdalmat. Még egy teljes napi használat után, a torokgyulladásom teljesen megszűnt.

(H/E032/016/08)

P.M.Sz. Miskolc

Probléma: szagok

Már sokféle szagtalanítót próbáltam a lakásban, de általában a legtöbb spray gázos és ettől fulladni szoktam, majd el kezdtem használni az ozonizátort és ettől nemhogy nem fulladok, de sokkal frissebb a levegő.

K.I. Szlovákia

Probléma: asztmás, allergiás panaszok

Asztmás köhögési és fulladásos rohamokkal küzdöttem, amíg nem ismertem meg az ozonizátort. Hálószobámba helyeztem el és azt vettem észre, hogy enyhülnek a rohamok. A gyógyszereimet még szedem, de a fulladások elmúltak. Köhögés még megjelenik olykor, de nem olyan borzasztó elviselni, mint eddig.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget a Bionet-nek!

(SK/E032/001/08)

Sz.J. Budapest

Probléma: az immunrendszer erősítése

Pár hete vásároltuk meg a készüléket, de máris beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Sokkal tisztább és frissebb a szoba levegője, még z alvás is jobban esik. Remélem hosszútávon is meg leszünk elégedve a termékkel.

(H/E032/017/08)

P.M.

Probléma: Immunrendszer gyengesége

A fiam szobájában működik, nagyon finom, friss, ózondús levegőt biztosít. Nincs áporodott, bezártság szag zárt ajtó és ablak mellett sem. A port is ritkábban kell azóta törölnöm.

(H/E032/018/08)

H.B. Debrecen

Probléma: asztma

Asztmás panaszaim voltak, gyakran kellett gyógyszert szednem, kórházban is sokat voltam. De az ozonizátor megmentett a fulladásos rohamoktól. Nagyon jó a termék.(H/E032/019/08)

B.A. Alsózsolca

Probléma: Asztma, bronchitis

A dolgozószobámban üzemeltettem az ozonizátort. A köhögésem és a tüdőmben lévő feszítő érzés csökkent. Amikor dolgozom, az ozonizátor állandóan be van kapcsolva, mert megkönnyíti mindennapjaimat. (H/E032/020/08)

Sz.K. Mikepéres

Probléma: allergia

5 éven keresztül szedtem allergiámra gyógyszert, használnom kellett szemcseppet és orrcseppet is. A legsúlyosabb parlagfű allergia mellett még 5 dologra voltam érzékeny. Három év óta amióta hálószobánkban működik az ozonizátor készülék, tünetmentesen, gyógyszer, szem-és orrcsepp nélkül tudok élni. (H/E032/021/08)

N.L. Debrecen

Probléma: allergia

A készüléket fiamnak vásároltuk, mert súlyos allergiás tünetei voltak. Nagyon meg van vele elégedve, amióta a szobájában működteti, nem folyik az orra, mint előtte. És nagyon jó a szoba levegője. (H/E032/022/08)

F.Gy. Dunakeszi

Probléma: elhasznált levegő

Minden szobában elhelyeztünk egy készüléket. Kellemes, tiszta, friss levegőt biztosít. Cigarettaszagot nagyon gyorsan közömbösíti. Nyugodt, pihentető álmot biztosít, konyhai szagok rövid idő alatt elillannak. (H/E032/023/08)

Sz.G. Göd

Probléma: asztma

Kisfiam évek óta asztmás. Levegőtisztítót helyeztünk el a szobájában, melyet folyamatosan üzemeltetünk. Állapota szépen javul, ritkábban fullad be!

(H/E032/024/08)

P.G. Hódmezővásárhely

Probléma: dohányfüst, horkolás

Az ozonizátor készüléket horkolás ellen ajánlották, már második éjszaka szinte teljesen megszűnt az eddig átlagos mértékű horkolásom, és pihentebben ébredek, jó az alvás. A nappaliban elhelyezve gyorsan feldolgozza a dohányfüstöt. (H/E033/025/08)

B.P. Szeged

Probléma: allergia

Az allergiás tünetek enyhültek és a levegő tisztább lett. Az alvás jobb.

(H/E032/034/08)

Sz.Gy. Budapest

Probléma: Felső légúti megbetegedés

5. éve működik a fiam szobájában a levegőtisztító készülék, azóta nem volt arcüreg-, középfül-, illetve mandulagyulladása, annak ellenére, hogy előtte ezek a betegségek téli időszakban havonta jelentkeztek.

Azóta már minden lakóhelységben működtetjük a készüléket. Kellemes, tiszta levegőjű az egész lakás,a  portörlést is elegendő 2-3 hetente elvégezni, előtte erre 2-3 naponta volt szükség. (H/E032/035/08)

M.F.

Probléma: légúti problémák

Sérült gyermekekkel foglalkozom. Gyógy masszázst alkalmazok, és egyéb terápiákat, Sok gyermek légúti problémával küzd. Csak egy hónapja használjuk a készüléket, de azóta sokat csökkentek az ilyen esetek köhögési rohamai, és láthatóan élénkebbek is. (H/E032/036/08)

B.J.

Probléma: allergia

Az allergiás időszakban az apukámnak nagyon be volt dugulva az orra, ami éjszakára megszűnt és sokkal nyugodtabban bírt aludni. (H/E032/037/08)

X.Y. Kapuvár

Probléma: elhasznált, poros levegő

Kb. fél éve működik Selva ózonizátor a hálószobánkban. Azóta olyan a levegő, mintha Sopronban járnánk. 10 éve kínzó allergiám, ami nap mint nap előjött, azóta nem jelentkezett. Mint háziasszony, még egy dolognak örülhetek, kevesebbet kell port törölni. (H/E032/038/08)

B.K. Kapuvár

Probléma: allergia

A fiam születése után allergiás lettem, mi több, a gyereknél is jelentkeztek allergiás reakciók. Ha Sopronban jártunk, sokszor előfordult, az orrfolyás, tüsszögés és krákogás szinte varázsütésre megszűnt. Az elmúlt 10 év során a fiam immunrendszere erősödött, ezáltal, mondhatni, teljesen tünetmentes. Sajnos nálam ez a folyamat épp ellenkező irányú volt, erősödött a por-és pollenallergiám.

Amikor szüleimnél, Csornán tartott Bionet bemutatóra megérkeztünk, azonnal megcsapott a jótékony „soproni” levegő, orrom kitisztult, és feleslegessé vált a zsebkendő, érthető, hiszen a bemutató alatt végig üzemelt a készülék.

A termékismertető után rendeltem Selva ozonizátort, hogy otthonunkban is hasznunkra legyen. Kb. fél éve működik a hálószobánkban. Ami nap mint nap mindannyiunk számára érzékelhető: mintha Sopronban a Lövérekben járnánk. Számomra lényegesebb változás: használata óta a reggeli ébredéskor tiszta az orrom, nem tüsszögök. (Használata előtt reggelente az orrom „vízcsap” módjára folyt és a sorozatos erős tüsszögésektől megfájdult a mellkasom – ezek a tünetek megszűntek.)

(H/E032/039/08)

P.G. Győr

Probléma: Por jelenléte a levegőben

Mióta használjuk a Selva-t, sokkal frissebb a levegő a lakásban. A por jelenléte látványosan csökkent és a legjobb, hogy azóta a férjem nem horkol.

Sikeresen megelőztem, hogy a beteg gyermekemtől az egészségesek elkapják a vírust, mert az ozonizátort bekapcsoltam a gyerekszobában. Tehát a portalanítás, levegőfertőtlenítés, oxigén dús levegőkészítés valójában működik. (H/E032/040/08)
Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.

Biztosak vagyunk benne, hogy információink Önt is segíthetik jobban, egészségesebben élni!


Kedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Comments are closed.

Top