A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

A mágneses tér egészség-helyreállító ereje

Már az ősi kultúrákban is ismerték és alkalmazták a mágnesnek a szervezetre irányuló energetikai kiegyenlítő erejét

bioexpress-fold-magneses-tere-150x149Az emberi szervezet megfelelő működésének alapja a sejtek anyag és energiacseréje. Ennek minősége alapvetően attól függ, milyen mágneses tér (információs közeg) veszi őket körül.

A sejtek kölcsönhatásban vannak egymással, a sejteket javarészt alkotó víz polaritása, a DNS mágneses információi és más folyamatok révén.

Gyakran használták a mágnest, megfigyeléseik és jó tapasztalataik alapján ősi nagy kultúrák népei -általában amulett formájában- a szépség és fiatalság megőrzésére, de betegségeket is meggyógyítottak vele. Ma leginkább mágneses karkötők, ékszerek formájában kerül hozzánk.

A Földön élők szervezete a Föld mágneses teréhez alkalmazkodott

A mágneses tér változásai nagyban befolyásolják egészségi állapotunkat.
A Föld mágneses erejének utóbbi időkben egyre jobban tapasztalható jelentős változásai, a sok káros környezeti hatás -a vasbeton építmények, az elektroszmog, az erősen sugárzó berendezések, és ezernyi más külső hatás- megzavarja az optimális feltételeket, és így sejtek közti információzavar lép fel, ami különféle betegségekhez vezethet.

A legtöbb “civilizációs betegség” a mágneses mező helyreállításával leküzdhetővé válik a szervezet számára. Ez azt is jelenti, hogy szervezetünk mindig saját magát gyógyítja meg, amikor egy betegséget leküzd. A mágnes alkalmazásával elindíthatjuk, vagy felgyorsíthatjuk ezt. A gyógyuláshoz optimális környezetet teremthetünk szervezetünk sejtjei számára a mágneses térrel.

Korszerű, gyógyszermentes megoldás

A mágneses terápiákhoz felesleges gyógyszereket szedni, melyek legtöbbje köztudottan komoly mellékhatásokkal jár és óriási terhelést ró az emberi szervezetre, valamint közvetve a természetre, a környezetre. A magnetoterápiák gyógyszeres kezelés mellett is hatékonyan alkalmazhatóak, tehát nem kell abbahagyni a pirulák, kapszulák szedését.

A regenerációs folyamatok beindításával a legkülönfélébb problémáknál érhetünk el teljes vagy részleges sikert. A biofizikai kutatások és a számítógép összekapcsolása lehetővé tette számunkra, hogy célzottan használhassuk ezt a felismerést egészségünk visszanyeréséhez, szervezetünk működésének optimalizálásához.

Ezen kutatások és fejlesztések alapján végzett kezelések a  biorezonancia-magneto, vagyis a sejt regulációs terápiák.

A kezelések teljesen fájdalom és mellékhatás mentesek

A terápiákat igénybe veheti kúraszerűen, illetve egyszeri alkalommal is bárki, egészségének megőrzése, vagy akár civilizációs betegségek (allergia, stressz, elhízás…) elkerülése, leküzdése érdekében.

Megtiszteltetés, hogy segíthetünk Önnek egészségesebben élni!

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.


Kedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

FIGYELEM! Ez nem a “Banán 5 pozitív hatása” kategóriájú sorozat, mint amivel a Facebook tele van. Mi cikkeket közlünk, fontos életmódbeli tanácsokkal, amik Önt is érdekelhetik!

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Tags: , , , , , , , , ,

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Comments are closed.

Top