A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

Gondom van az ízületeimmel

Hogyan állítsuk meg a porckopást és hogyan enyhítsük az ízületi gyulladást?

Az ízületi fájdalmak és a porckopás rendkívül gyakori problémák, de van rájuk megoldás

Ha megtalálta az Önre jellemző típust van esélye, hogy  búcsút vegyen a fájdalomtól!

Az ízületi fájdalmak három fő kategóriája:


bioexpress-izuletek-3-200x3001. Egyszerű ízületi fájdalom
(arthralgia)

Ilyenkor különösebb elváltozást nem lehet észlelni a fájdalmon kívül. Hátterében leggyakrabban sérülés vagy túlterhelés áll. De oka lehet pl. időjárás-változással kapcsolatos nyomáskülönbség, máshonnan az ízületbe sugárzó fájdalom is (pl. nyaki porckorong-probléma erős vállfájdalmat okozhat). Hiába jelentkezik egy konkrét ízület fájdalmassága, a hiba nem mindig az adott ízületben rejlik. Gyakran nem könnyű feladat ezért annak az eldöntése, hogy a fájdalom konkrétan honnan származik.

bioexpress-izuletek-2-200x3002. Porckopás okozta ízületi fájdalom (arthrosis)

Magyarországon kb. egymillió embert érint. A csontok felszínét borító porc kopásos megbetegedésben
feltöredezik, egyenetlenné válik. Emiatt a mozgás fájdalmassá és nehézkessé válhat, illetve az ízület merevsége és deformálódása alakulhat ki. Az ízület előzetes sérülése, mozgásszegény életmód, az elhízás, az egyoldalú terhelés sokszor szerepel kiváltó tényezőként. Az ízületi kopásra jellemző a bemozgatási fájdalom. Ilyenkor hosszabb ülés, pihenés után az elinduláskor fájdalom jelentkezik, de néhány mozdulat után enyhül, azaz az ízület “bejáratódik”. A porckopás gyulladásos fázisában az ízület esetleg meg is duzzadhat az ízületi folyadék felhalmozódása miatt.


bioexpress-izuletek-1-256x3003. Gyulladás okozta ízületi fájdalom
(arthritis)

Nyugalomban, pihenés alatt intenzív fájdalom jelentkezik és a fájdalom mozgatásra csökken. Jellemző még a duzzanat, az ízület melegsége, vörössége. Találkozhatunk izoláltan egy ízület gyulladásával (pl. ízületi fertőződés esetén), de gyakran több ízület egyidejű gyulladása alakul ki. Az utóbbiak során részletes kivizsgálás kell, mivel súlyos immunológiai, belgyógyászati vagy egyéb megbetegedésre derülhet fény. Ide tartozik pl. a köszvény illetve a sokízületi gyulladás (reumatoid arthritis).


Fontos, hogy a szervezet megkapja a kellő építőanyagot!

A porcok csak akkor tudnak újjáépülni, ha a szervezet megkapja az ehhez szükséges anyagokat. Ezt gyógyszerekkel, gyógyszernem nem minősülő készítményekkel lehet legkönnyebben a szervezetbe juttatni.

Fájdalomcsillapítókon kívül mi jöhet még szóba? Remekül kiegészíthető különböző krémekkel, porcépítő étrend-kiegészítőkkel, szervezet megújító terápiákkal.

Esetleges kiváltó okok megszüntetése!

Mindenképpen érdemes többet mozogni, vigyázni az elhízásra. A rendszeresen végzett testmozgás mindenképpen javítja az ízület keringését és növeli az izomerőt.

Különböző biorezonanciás terápiákról itt olvashat: <Szervezet öngyógyító mechanizmusa>

Egyedi ajánlatkéréshez írjon E-mailt erre a címre és tüntesse fel, hogy Ízületi problémákra keres megoldást: info@bioexpress.hu


A porckorong és ízületi problémákra a nálunk már bizonyított, bevált termékeket javasoljuk és alkalmazzuk

zoldheju_kagylo_kapszula200x200bionet-energia-krem200x200Biyovis Zöldhéjú kagyló kapszula – porckorong rehabilitáció, ízületdoktor – Részletek itt—>>>

Biyovis Energia krém – gyulladáscsökkentés, ízületi nyugtató krém – Részletek itt—>>>

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.

Biztosak vagyunk benne, hogy információink Önt is segíthetik jobban, egészségesebben élni!


Kedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Comments are closed.

Top