Bioexpress - Dohányzás leszoktatás

Dohányzás leszoktatás, avagy leszokni
nem is olyan nehéz!

Hogyan tudja Ön végleg letenni a cigarettát?

Figyelem! A teljes oldal itt érhető el: Bioexpress-Dohányzás-Leszoktatás

  • Ha Ön dohányos, és eddig nem tudott leszokni róla, akkor most megtalálta a megoldást. 
  • Szeretné elfelejteni, hogy valaha a dohányzott? 
  • Szeretné ha több pénze maradna? 
  • Szeretné, ha jobban szeretnék?
  • Szeretne tovább élni? 

Válasszon egy napot! Mikortól?

Dohányzás leszoktató módszerünkkel Ön, az eddigi módszerekkel ellentétben VALÓDI ESÉLYT kap.

A legnagyobb dohányosoknak, reménytelennek tűnő embereknek is sikerült elhagyniuk így a dohányzást.

Mielőtt belekezdenénk néhány apró, de annál fontosabb lépés. A leszokáshoz vezető tanácsok ismerete rendkívül fontos, így először arra kérem, iratkozzon fel a hírlevélre, melyben folyamatosan küldöm Önnek ezeket a kipróbált, biztosan működő módszereket (ingyenes).
Több ezer ember kezelésének tapasztalata után mondom, Önnek is tudnia kell ezekről az információkról, hogy leszokása megfelelő alapokon álljon.

A feliratkozáshoz kérem, kattintson ide
Ha Ön szeretne szóban tájékozódni a leszoktatási módszerről, keresse fel weboldalunkat, hívja ügyfélszolgálatunkat.

A másik fontos dolog: ha Önnek most nincs ideje végigolvasni, vagy szeretné többször átnézni az oldalt. Továbbmegyek, ha Ön még életében szeretne leszokni a cigarettáról, tegye a lapot  kedvencek közé, hogy legközelebb könnyen visszatérhessen. Sokan nem tették meg ezt, még mindig dohányoznak. Ön ne kövesse el azt a hibát, amit sokan mások nagyon megbántak.
Ezek az aprónak tűnő figyelmességek szó szerint a dohányzástól való szabadulást jelenthetik Önnek.

Mi lesz az, amit szívesen csinál majd? Ha előre jó dolgokat tervez be, például mire költi a napi cigaretta árát, máris egy lépéssel előrébb van. A hozzáállás az egésznek alapja, de nem elég!

Írja fel egy papírra milyen hátrányai vannak a dohányzásból fakadóan. Ez is sokat segít abban, hogy Ön megszilárdítsa a döntést.
További segítő módszereket is megismerhet a következőkben, amelyekkel a pótcselekvést könnyen megoldhatja, elfelejtheti.

A másik dolog, a szervezet kényszerítő erejének megszüntetése. Felejtse el a tapaszokat, az olyan, mintha minden nap egy kicsit kevesebbet szívna. Általában ez nem vezet sehová és nagyon sokba kerül. Leszokni csak egyik pillanatról a másikra, rövid úton, semmi többet módszerrel lehet. Az abbahagyás segítség nélkül, ritka kivételektől eltekintve, szenvedéssel jár. Önnek azonban nem kell szenvednie.

Van egy rendkívül hatásos módszer, amiről legendák, sőt téveszmék is keringenek arról hogyan is működik. Ez a biorezonancia, amit sokan magnetoterápiának hívnak, és csak nagyon kevesen tudják mi is ez valójában. Ezzel a módszerrel minden eddiginél többen szoknak le a cigarettáról. A következőkben választ kap arra is, miként éri el a gép azonnal a hatást, hogyan működik.

Ön egy komplex leszoktató módszert ismerhet meg most, amely nem csak biorezonancia kezelésből áll, hanem ingyenes, 
természetgyógyászati alapokra épített életmód tanácsadásból is, melyek következtében 90%-os leszokási aránnyal bír.

Miért több a Bioexpress dohányzás leszoktatás a többi hasonló módszertől? >>>

Biztos sikerre számíthat garanciával, döntését most kockázat nélkül megkoronázhatja.

Üdvözli Önt a Bioexpress Magyarország! Őszintén örülünk, hogy találkoztunk ezen az oldalon. Érdeklődése a módszer iránt megtiszteltetés nekünk és nagy segítség lehetősége Önnek. Pontosan tudjuk, hogy a következő oldalak olvasásának rendkívüli jelentősége lesz az Ön életére nézve, ezért szeretnénk biztosítani afelől, hogy a dohányzásról való leszokáshoz majdhogynem egyedülálló, a mai nyugati világban is elismert és támogatott megoldást talál a következő oldalakon.

Jól meghatározott célunk, hogy segíteni tudjunk Önnek szenvedés nélkül megszabadulni a dohányzástól. Sok ember számára lett volna nagyon fontos, mégsem tudtak önerőből leszokni, csak a most következő módszerrel. Így viszont igen. A leszokáshoz, ritka kivételektől eltekintve soha nem elég csak az akaraterő, legfeljebb néhány órán át.

Nem mindig elég egy sima biorezonancia terápia sem, amit a függőség megszüntetéséhez használunk, ezért olyan megoldást dolgoztunk ki, amely valóban segít a leszokásban. Mégpedig a terápia után is a pótcselekvések kezelésében, az utána keletkező űr kitöltésében, a felmerülő problémák leküzdésében, illetve az elért állapot fenntartásában.

A Bioexpress dohányzás leszoktatás NEM egyszerűen csak egy biorezonancia terápia, hanem Megoldás a leszokásra - >>>

Egy fontos dolog mielőtt ezen az oldalon tovább olvas! Kérem, gondoljon a barátaira, az ismerőseire is. Ha van olyan aki dohányzik közülük, most segítheti Őt. Bizton állíthatom, hogy szeretne leszokni, de nem tud. Talán nem is meri megpróbálni. Könnyen lehet azonban, hogy a közeljövőben már hálás lesz Önnek, hamarosan együtt örülhetnek a sikernek.

Kérem, küldje el neki az oldal linkjét egy emailben.

Gyógyszerek, rágók és tapaszok nélkül, azonnal

Semmiféle idegen, nikotinpótló anyagot nem kell bejuttatnia szervezetébe a leszokáshoz. Gyógyszerek és nikotintapaszok nélkül, Ön azonnal megszüntetheti a rágyújtási ingert. Ha szeretné megtudni valójában mi a siker titka kattintson ide.

A cigaretta utáni vágynak, a kényszerítő erőnek kell megszűnnie.

Ha Ön szeretne szenvedés nélkül leszokni, a szervezet kényszerének megszűnését azonnal kell elérnie.

Az megoldás, amikor egyszerűen nem érzi, hogy "rá kell gyújtanom"

Ha Önben megvan az elhatározás, most százezreket tehet félre, éveket tehet hozzá az életéhez, amelyek sokkal tartalmasabban, boldogabban telnek majd. ...és milyen büszke lehet majd Önmagára, és mennyire fog örülni a családja? Meglátja.

Ön 100%-os sikerre számíthat, végleges leszokáshoz fog eljutni szenvedés nélkül.

A következő oldalon megtalálja a módszert, és az azonnali hatású terápiát. Nézzen utána most!

Kérem, kattintson ide >>>

Ha Ön szeretne szóban tájékozódni a leszoktatási módszerről, keresse fel weboldalunkat, hívja ügyfélszolgálatunkat.

Fontos!

Olyan lehetőséget adunk az Ön kezébe, amivel néhány hét múlva a dohányzás már csak egy rossz emlék marad, egészen másképp látja majd a világot.

Szeretné elfelejteni, hogy valaha dohányzott? Szeretne a nemdohányzók táborába tartozni?
Szeretné, ha megmaradna a pénze? Szeretné, hogy jobban szeressék?
Szeretne tovább élni?

Akkor Önnek cselekednie kell.Ön is elköveti a hibát? Sokan csak azért, mert egyszerűen rosszul állnak hozzá a dohányzás kérdéséhez, azt hiszik soha nem fognak tudni leszokni a cigarettáról. Hírlevelünket az Ön sikere, a könnyebb leszokás érdekében írjuk:

Hogyan érdemes hozzáállni a dohányzás kérdéséhez? 
...avagy a sikeres leszokás útmutatója


Tanácsok díjtalanul, hogy Önnek biztosan sikerüljön leszoknia.

Részlet egy olvasónk leveléből:

" Kedves Bioexpress! Amikor elhatároztam, hogy leszokom, rátaláltam Önökre. A levelek, a tanácsok amiket Önök küldtek olyan hatással voltak rám, hogy...
...egy hónapja nem gyújtottam rá és ezt legalább 50%-ban Önöknek köszönhetem. Valódi értéket kaptam teljesen ingyen...

Köszönettel, Szerényi Sándor"


Tapasztalt szakemberek által kipróbált és javasolt, bizonyítottan működő tanácsokat teszünk közzé, amelyek segítenek a leszokás nehéz pillanataiban, a problémák leküzdésében. Ön most megismerheti és alkalmazhatja azokat az elveket, módszereket, amelyek fontosak az új életstílus, a dohányzásmentes élet eredményes eléréséhez. Ha eddig nem tette volna kérem, jelentkezzen most a DÍJTALAN hírlevélre, ha valóban szeretne leszokni.
Feliratkozáshoz kattintson ide!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor kijelentkezhet a listáról.  Kérem, jelentkezzen most! Akár az egészsége is múlhat rajta!

Életünk döntések sokasága. Ez egy fontos döntés az Ön életében. Nem mindegy melyik életmód mellett dönt, és az sem, hogy ezt hogyan próbálja elérni. Most is döntenie kell! Milyen utat választ? Tovább olvas? ->>>

 

Ui.: Három hónap múlva, Ön milyen emlékként fog emlékezni ezekre a napokra? Vajon mi dönti el, hogy Ön melyik múltra tekint majd vissza? A sikeres emberek nem azok, akik mindig kifogást keresnek, hanem azok, akik megtalálják a MEGOLDÁST és elindulnak az úton, amelyik biztosan a jó irányba viszi tovább őket!

Következő oldal

Bioexpress dohányzás leszoktatás ügyfélszolgálat:

www.bioexpress.hu

E-mail: info@bioexpress.hu


Ügyfelek leveleiből:

"Ma egy hete voltam Önöknél kezelésen a dohányzásról  történő leszokás végett.
Az első napokban nem kívántam visszajelezni, mert még bizonytalan voltam a sikerben.
A sikerben, mely akkor mondható el végleg, ha több idő eltelik dohányzás nélkül.
A jelenlegi helyzetet is már rész sikernek értékelem, mivel 30 évi dohányzás után (napi átlag 20 szál) - mikor egyetlen nap sem maradt ki cigaretta nélkül -  már 1 hete nem dohányzom, nem szívtam el egyetlen szálat sem. Az utolsó szál az Önöknél maradt a dobozban és remélem, hogy örökre ott is marad.

Nem gondoltam volna, hogy sikerül. Az, hogy a siker titka mi, most már nem is érdekel, mivel kezdetben nem igazán hittem benne, melyet bocsássanak meg nekem. Meg kellet próbálnom ezt a kínálkozó lehetőséget és eddig nem bántam meg.   

Az eddigi eredményért köszönetemet fejezem kis és további eredményes munkát kívánok Önöknek!"

Zalaegerszeg.

Tisztelettel:

Domina Csaba


 

"Tisztelt Bioexpress!

Pontosan ma 4 hete, hogy Önöknél jártam és részt vettem a leszoktató kezelésben. Öszintén szólva voltak fenntartásaim, különösen ami a leszokás 90 %-os eredményességének ígéretét illeti. Így aztán bizonytalan vagyok a saját esetemet illetően is. De lényegében arról számolok be, hogy június 8-án 11,30-tól nem gyújtottam rá, s ez, ha holnap meg is változna a helyzet, már önmagában nagy dolog, tekintve, hogy 40 évig szívtam a rothadt bagót, az utóbbi 20 évben javarészt 2 doboznyi mennyiségben.
És közben voltak leszokási kísérletek bőven 1 naposak, 2 hetesek, akadt 2.5 hónapos is.
Tény, hogy mindegyik kínokkal járt, szemben ezzel az esettel, melyben viszonylag könnyen álltam ellent. Minden esetre: lesz, ahogyan lesz, köszönöm a segítségüket és a további munkájukhoz szívből kívánok sok sikert!"

Lengyel Tibor
ősbagós újságíró


 

"Csak szeretném megköszönni a segítségüket, hogy 33 évi dohányzás után már majdnem két hónapja (december 6-án voltam Önöknél) nem gyújtottam rá."

Üdvözlettel:

Faragó Sándorné
TápiószeleCopyright 2004-2016 Bioexpress Magyarország  -  Minden jog fenntartva!