Egészség nélkül a legnagyobb gazdagság sem ér semmit. 
 


Kedves Olvasónk!
Nagy örömmel tesszük közzé a Bioexpress - Fiatalodj, ne öregedj! cikkeket azért, hogy Ön hasznos információkhoz jusson egészsége érdekében.


Hogyan képes a Noni ital több, mint 100 különböző egészségügyi problémában segíteni?

Azok az állítások, melyek a NONI csodálatos gyógyító erejéről szólnak, szinte hihetetlennek tűnnek, és sokakban felvetődik a kérdés, hogy honnan ered ez a hatás?

A NONI (Morinda Citrifolia) felbecsülhetetlen értékű növény.

Kínában, Indiában és Polinéziában több mint 2000 éve használják a gyógyításban.

A NONI gyümölcs leve egészséget elősegítő táplálék-kiegészítőként lassanként bekerült az emberek napi étrendjébe.

Természetesen nem hoz mindenkinek gyógyulást, mégis a 24 000 páciens 77%-ának beszámolói alapján megállapíthatjuk, hogy a Noni javulást eredményezett rákos megbetegedésekben, szív- és érrendszeri problémákban, cukorbetegség, és az immunrendszer működésének rendellenességei esetén.

A Csendes-óceán szigetvilágában különös becsben tartják, és mint a kutatások bebizonyították nem véletlenül. Nagy mennyiségű proxeronint tartalmaz, 800x annyit, mint az ananász.

Ezt a tápanyagot az emberi szervezet xeronin-ná alakítja át, olyan anyaggá, amely nélkülözhetetlen az anyagcsere folyamatok zavartalanságához.

Jó hatással van a hangulatra és növeli az energiát

A Noni jelentősége abban rejlik, hogy aktiválja az agyban elhelyezkedő tobozmirigy működését. Ez a fontos mirigy az egyik olyan hely, ahol a szerotonin és a melatonin termelődik. A szerotonin és a melatonin nagy szerepet játszik az alvás, a hangulat és a testhőmérséklet szabályozásában.

A Noni stabilizálja a vércukorszintet, enyhíti a menstruációs görcsöket és csökkenti a prosztata megnagyobbodásából eredő éjszakai vizelési kényszert.

A Noni segíti a szervezetet önmaga gyógyításában, az elegendő mennyiségű proxeronin biztostításával, amit a szervezet a xeronin nevű alkaloiddá tud alakítani. A xeronin az endorfinnal együtt részt vesz, az ún. jó érzés - azaz wellness -receptor fehérje aktiválásában, és ennek köszönhetően a legtöbb ember jobban érzi magát és energikusabb a Noni fogyasztása után.

A xeronin serkenti a boldogsághormonok, az endorfinok elválasztását. Ezek azok a testünkben termelődő vegyületek, amelyek jó hangulatunkról gondoskodnak.

Egy kísérlet bebizonyította, hogy a noni gyümölcs kivonatának nagy adagja hatásában megfelel a morfiumszulfát 70%-ának, és még függőséget sem alakít ki.

Ezenkívül képes megkötni a szerotonint, ezért segít a depressziósokon, és sikeresen alkalmazható a drog-, alkohol- vagy nikotinelvonási tünetek esetén is!

A noni gyümölcs egy másik hatóanyaga, a skopoletin, a szív- és keringési rendszerre gyakorol jó hatást, illetve gyulladásgátló tulajdonságai miatt segít allergia esetén, míg a damnacanthal gátolja a rákos sejtek növekedését.

Akármilyen gyógyszer mellett használható párhuzamosan. Ráadásul gyakran növeli a szerek gyógyhatását vagy csökkenti káros mellékhatásaikat.

Kérem, olvassa el azokat a problémákat, melyek megoldásában a gyümölcsital, átlagosan a fogyasztók 77%-a úgy érezte esetében segített:

Probléma

Referenciák száma
(hány ember használta) 

Hatásosnak érezte ennyi ember, %-ban

Rák

847

67%

Szív és érrendszeri betegségek 

1058

80%

Cukorbetegség

2434

91%

Magas vérnyomás 

721

87%

Izomfájdalmak 

709

71%

Depresszió 

781

77%

Allergia

851

85%

Emésztési zavarok

1509

89%

Veseproblémák

2127

66%

Légzöszervi megbetegedések 

2727

78%

Stressz

3273

71%

Álmatlanság 

1148

72%

Agyvérzés 

983

58%

Elhízottság 

2638

72%

Ízületi gyulladás

673

80%

Csökkent szexuális aktivitás

1545

88%

Összesen

24024

Átlagban 77%

A NONI hatóanyagai együttesen adaptogénként, tehát olyan anyagként működnek, amely a normálistól eltérően működő sejteket próbálja újra normálissá tenni.
Mégpedig mellékhatásoktól mentesen.

 

Kedves Olvasónk!

Örömmel értesítem, hogy az 1 literes Noni Juice (100%-os eredeti tahiti noni juice) 14.000,- Ft helyettebben a hónapban mindössze 10.430,- azaz brutto kilencezer-hatszázötven forintért kapható.

Kérem, kattintson ide, és rendelje meg most, olcsóbban.

Csodagyümölcs a déltengerekről

 

Bizonyítottan tehát:

  • Jótékonyan hat a vérnyomás szabályozására.
  • Segíti a gyulladásos folyamat leküzdését.
  • Hatásosnak bizonyult különböző baktériumokkal szemben.
  • Antibakteriális tulajdonságai miatt védelmet biztosít az emésztőrendszer, a szív- és érrendszer megbetegedéseivel szemben. (vezető halálok Magyarországon!)
  • Növeli a szervezet szerotonin- és melatoninszintjét, ezzel szabályozza az alvásciklust, a hőmérsékletet és a hangulatot. Segít a depresszión.
  • Fájdalomcsillapító hatása eléri a morfium erősségének 75%-át, a függővé válás veszélye nélkül.
  • Megerősíti az immunrendszert, (allergia kialakulás veszélyének csökkentése, gyógyulásának hatékony elősegítése), beleértve a falósejteket és a nyiroksejket (rák kialakulás veszélyének csökkentése, gyógyulásának hatékony elősegítése).
  • Elősegíti a betegségek leküzdésében döntő szerepet játszó ún. T-ölősejtek termelődését.

Mennyi Noni 100%-os italt fogyasszunk?


Eleinte 2x2, majd később elegendő a napi 2x1 evőkanál. Ne használjunk fém kanalat! Ha a fent említett mennyiség nem hozza meg a kívánt eredményt, növeljük az adagot háromnaponként egy evőkanállal mindaddig, míg nem érezzük a pozitív hatást.

További szép napot kívánunk.

Amennyiben kérdése van, hívja bátran ezt a számot: 06 30 828 63 31

Ui.: Hadd idézzem Önnek újra, Buddha szavait:

"Soha ne higgy el semmit, senkinek, még nekem sem! Ellenőrizd, győződj meg róla, és a hitet váltsa fel a tudás!"    


 Előző hírlevelünkből :
Az allergia hatékonyan kioltható tovább>>>

  


 Copyright 2004-2015 Bioexpress.hu Minden jog fenntartva!