A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

Sejtszintű bioinformációs állapotfelmérés

bioexpress-allapotfelmeres-kep-1-350x234Hogyan kerülheti el Ön a betegségeket?

…avagy a kockázati tényezők személyre szóló feltárása

Szeretné tudni, melyek azok a belső folyamatok amiket nem tud önmagáról, s amelyek betegséghez fognak vezetni? Miképpen előzheti meg ezeket a problémákat?

Gondolom, Önnek is megfelelő mennyiségű információ áll rendelkezésére ahhoz, hogy ne akarjon beteg lenni, gyógyszert szedni, feleslegesen kórházba kerülni.

Ön tudja, kedves Olvasónk, hogy milyen betegségek várnak Önre, milyen folyamatok zajlanak tudatán kívül a szervezetében? Tudja mire van szüksége, hogy az életfolyamatai jó irányba vigyék az Ön egészségi állapotát?

Szeretném Önt biztosítani arról, hogy most jó lehetősége nyílik megtudni mi az, ami betegségének kiváltója lehet, illetve mi az, ami a leginkább veszélyt jelentheti Önre.

  • Mi az Ön életvitelében a legnagyobb kockázati tényező hosszú távon?
  • Mi az Ön életvitelében a legnagyobb kockázati tényező rövid távon?
  • Melyek azok a dolgok, amelyeket megtartania szükséges?
  • Melyek azok a dolgok, amelyeket kerülnie szükséges?
  • Milyen anyagok vannak túlzottan jelen, illetve melyek hiányoznak az Ön szervezetéből?
  • Van-e rejtett allergiája, és mire?
  • Mi lehet a betegségének kiváltó oka?
  • Milyen egészségügyi problémák lehetnek kialakulóban jelenlegi életviteléből kifolyólag?

Ha Ön ezeket tudja, ismeri, vagy nem érdekli, akkor ez a cikk most nem Önnek szól.

Nem olyan orvosi diagnosztikáról beszélünk, amelyik azt mondja, hogy ha most fáj a feje, akkor vegye be ezt a gyógyszert, vagy ezt ki kell vágni a szervezetből, nem…

bioexpress-allapotfelmeres-kep-2-300x245
A bioenergetikai, biorezonanciás állapotfelméréssel, Ön mindent megtudhat önmagáról!

A szervezetében zajló folyamatoktól elkezdve, akár az összefüggő lelki folyamatokat is.
Egy ilyen állapotfelmérés értéke általában húszezer forint körül van, hiszen azokon a helyeken, ahol esetleg lehetőség van rá, bizony el is kérnek érte ennyit. (bár manapság Magyarországon még nem sok helyen van rá lehetőség).

Ön viszont, a Bioexpress – Fiatalodj, ne öregedj Hírlevelek olvasójaként kedvezményesen, mindössze  9.950,- azaz kilencezer-kilencszázötven forintért kap lehetőséget erre (eredeti ár: 13.000 Ft). Ez az ár rendkívül kedvező, ha belegondol, milyen rövid idő alatt mennyi mindent megtudhat szervezetéről, akár egészsége jövőjéről is. Hozza magával barátját / barátnőjét, párját és a két testelemző felmérést még kedvezőbben, 15.950,- Ft-ért vehetik igénybe!

 

NAGYON FONTOS!

Nálunk az állapotfelmérést szakképzett, praktizáló orvostermészetgyógyász kollégák végzi!


Jelentkezési lap

Mit gondol, megéri Önnek?

Gondoljon csak bele, ma már a gyógyszertárba tízezer forint alatt nagy bátorság elindulni receptet kiváltani.

Az állapotfelmérés nagyjából egy órát vesz igénybe. Szakképzett kollégánk kiértékelést készít, ellátja életviteli tanácsokkal, amik feltétlenül szükségesek a jövőben, egészsége fenntartásához.

Amennyiben szeretné pontosan megtudni, mire kell vigyáznia a jövőben, hogy egészséges maradhasson, hívja ezt a számot: 06 30 828 63 31, vagy töltse ki a jelentkezési lapot , hogy mielőbb időpontot tudjunk Önnek biztosítani.

A felméréseket Budapest belvárosában tudja igénybe venni. Pontos időpont és helyszín egyeztetéshez kollégánkkal kell egyeztetni telefonon.
Biztos vagyok benne, hogy információink egyre teljesebb élethez segítik Önt is.


Kedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

FIGYELEM! Ez nem a “Banán 5 pozitív hatása” kategóriájú sorozat, mint amivel a Facebook tele van. Mi cikkeket közlünk, fontos életmódbeli tanácsokkal, amik Önt is érdekelhetik!

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Top