A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

Narancsbőr, cellulitisz: A Megoldás

Segítség, narancsbőröm van!

A hölgyek körében ez az egyik leggyakoribb panasz, de hogyan szabadulhatunk meg tőle?

A narancsbőr kialakulása a vérkeringéssel, nyirokkeringéssel hozató kapcsolatba. Ha a hajszálerek falain keresztül folyadék jut ki a sejtek közé, lelassul az elszállítás és ez ödémához is vezethet.

Sajnos a hölgyek közül 10-ből 9-nek van manapság narancsbőre testének valamely részén. Kortól, súlytól, alkattól teljesen függetlenül kialakulhat és ki is alakul. Tudjuk, hogy a fel nem használt cukor, zsír formájában raktározódik el a szervezetben, felhalmozódik és hízással járhat. Az elraktározott cukor a kötőszövetekben halmozódik fel.

Miért?

A narancsbőr kialakulásának hátterében leggyakrabban a helytelen táplálkozás, a mozgás hiánya áll. A zsírban és kalóriában gazdag tápanyagbevitel, leginkább az esti órákban. Sajnos és ez tényleg szomorú, a vacsora nagy része ránk rakódik és ezt sokszor szinte képtelenség lemozogni, leadni, főleg, ha az ember ülő munkát végez vagy nem jár futni / kondizni.

Az alkohol, dohányzás, stressz, rossz anyagcsere, rendszertelen táplálkozás, ez mind összefügg, mind vezethet a cellulitiszes bőrhöz. Nem lehet eléggé hangsúlyozni az ember életmódjának szerepét ilyen problémák kialakulásakor.

Mit tudunk tenni, hogy tüntethető el a narancsbőr?

Lényeg, hogy az ember kitartó legyen. Minden út az első lépéssel kezdődik. Tartós eredmény eléréséhez mindenképp változtatnunk kell az életmódunkon. Több zöldség, több gyümölcs, több mozgás, kevesebb cukor, kevesebb chips, kevesebb csokoládé.

Számtalan módszerrel lehet kezelni a cellulitiszt: krémekkel – masszázzsal – szaunával, de sokszor csak felületesen, nem eléggé felkészülten kezd bele az ember a változtatásba. A narancsbőr tipikusan egy olyan probléma, ami nem fog elmúlni, csak, ha az ember következetesen tesz érte minden nap! Mindig, amikor egy sajtburger helyett almát ebédel, vagy a kiadós vacsorája helyett egy kefirt fogyaszt el és azt sem este 11-kor, ezt a célt fogja szolgálni.


Lehetséges megoldás

Bioexpress – Biorezonancia terápia

Természetgyógyászati és Biorezonanciás eszközökkel találunk megoldásokat a különféle problémákra. A narancsbőrre is kidolgoztunk egy módszert, ami segít a szervezetnek az elraktározott zsírszövetek méregtelenítésében, ezzel felgyorsítva a bőr kisimulását, visszarendeződését.

A terápia fontos eleme a méregtelenítő program, ami beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait, elindítja és felfokozza a test egyes részeinek működését, ezzel gyorsítva a méreganyagok távozását, közvetve a teljes szervezetünk megtisztulását.
A narancsbőrre kidolgoztunk egy speciális csomagot, amivel többszörösére gyorsíthatjuk a méregtelenítést, ezáltal gyorsabban érjük el a kívánt eredményt.

FIGYELEM! A kezelésekkel előre nem látható arányban fogyást is tapasztalhatnak kedves jelentkezőink!

A 3 alkalmas (heti 1) biorezonanciás terápia során a szervezet normális működésére erősítünk, ami kombinálva az egyik legszéleskörűbben felhasználható krémmel, megszüntethetjük a problémát.

aktiv_balzsam_biyovis-bionet100x100A krémet MINDENKÉPPEN ajánljuk a kezelések mellé. Napi 3 alkalmazással a kívánt narancsbőrös területre kenve látványos eredményeket hoz, később teljesen megszüntetheti a narancsbőrt, de természetesen csak a terápián kapott tanácsok betartásával, a helyesebb életmódra való törekvéssel – áttéréssel együtt.

Az Aktív balzsamról további információk és referenciák elérhetőek itt: <Biyovis Aktív balzsam>
3 kezeléssel és a krém használatával megfiatalítjuk a bőrét, ezzel  pár héten belül látványos javulást érhetünk el.

A terápiát Budapesten veheti igénybe, előzetes bejelentkezés után.
Időpont egyeztetéshez kérjük, töltse ki azt az adatlapot és munkatársunk pár napon belül felkeresi Önt a megadott telefonszámon:

Jelentkezési lap


Kedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Top