A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

Így könnyű a fogyás

A természetes testsúlyszabályozás elmélete

Természetesen mindenki szeretne azt enni, amit akar és akkor, amikor szeretné

Mind így vagyunk ezzel, de sajnos az ember szervezete ezt ritkán tolerálja. Rendszertelen, rossz étkezéssel pedig biztosak lehetünk a hízásban és abban, hogy kínkeservesen tudunk csak megszabadulni a fölösleges kilóktól.

A fogyásra számtalan módszer van már. Kapszuláktól a léböjtig, koplalástól a harcosok étrendjéig, több száz módszer és mindenkinek más a jó, mindenki másra esküszik…

Hogyan lehetséges ez? Miért van ez így?

Nos, nincs két egyforma ember, nincs két egyforma szervezet, testfelépítés.

Ami az egyiknek jó, a másiknak nem és fordítva. Min múlik, hogy nekünk, a mi testünknek mi a hasznos és mi nem az egyáltalán? Honnan lehet tudni?

Kedves Olvasó, ezen az oldalon nem mondjuk meg, hogy Önnek mi lenne a legjobb, hogyan tudna a legkönnyebben fogyni. Egy dolgot tehetünk Önért: rávilágíthatunk az egyszerű tényekre.

Például: tudta Ön, hogy az agyunk és a gondolataink teszik olyanná a világunkat, amilyennek látni szeretnénk?
Vannak könyvek, vannak riportok, amik erről szólnak, de most nem erről van szó.

Ha az ember szépnek látja Önmagát, jó érzés tölti el. Az éhség és a falánk “zabagép” egy másik személyiség. Ő nem szereti önmagát. Ön is hagyja, hogy a másik énje eluralkodjon Önön? Ezért eszik késő este, ezért választja a finomat, az egészséges helyett. Valamivel ki kell tölteni az űrt, pedig a testének nem biztos, hogy arra lenne szüksége.

Lássa meg a szépet magában is! Képzelje el magát pontosan olyannak, amilyen lenni szeretne és higgye el, a teste idővel alkalmazkodni fog az elképzeléséhez!

Itt egy lehetséges megoldás!

Tisztítsa meg a testét, méregtelenítsen, olvasson a helyes táplálkozásról, de ne feledje soha: az igazi szépség belülről fakad és aki nem szereti, nem tiszteli önmagát, az nem fog tudni változni sem.

Sokaknak okoz gondot a testsúly és bármivel is próbálkozhatnak, nem használ. A következő ajánlatunk nekik szól, akik természetes úton akarják formálni a testüket, hogy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet éljenek.

A Bioexpress Magyarország főleg természetgyógyászati és nagy hatékonyságú Biorezonanciás terápiákkal igyekszik megoldást találni a különböző egészségügyi problémákra.

Méregtelenítéssel és a bélrendszer kitisztításával, kombinálva a biorezonanciás kezelésekkel heteken belül látható, mérhető és érezhető a eredményt lehet elérni. Mit jelent ez?

Amit kínálunk, hogy egy 4 alkalmas, összetett biorezonancia terápiával spontán zsírszövet feloldást és méregtelenítést idézünk elő a szervezetben, jobban mondva segítünk a testnek elindítani ezeket a folyamatokat, ami elkerülhetetlenül természetes fogyáshoz vezet.

Teljes béltisztító és parazitaölő csomagunkat ajánljuk mellé, ami a legmakacsabb lerakódásokat is eltünteti a bélfalról, segítve ezzel a felszívódást, felgyorsítva az anyagcserét. Már önmagában a parazitaölő / méregtelenítő csomag is több kilótól szabadítja meg az ember néhány hét alatt.

<További információ a béltisztító csomagról itt>

A 4 kezelés, zsírszövet méregtelenítés és anyagcsere gyorsítás  valódi, természetesen elért fogyást eredményezhet.

A terápiát Budapesten lehet igénybe venni, előzetes bejelentkezés után.
Időpont egyeztetéshez kérjük, töltse ki azt az adatlapot és munkatársunk pár napon belül felkeresi Önt a megadott telefonszámon.

Jelentkezési lap


Kedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Top