A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

Aranyér problémák – mit tehetünk?

Segítség! Hogy lehet az aranyeret megszüntetni?

Az aranyér kellemetlen, fájdalmas és ráadásul mindig a legrosszabbkor okozza a legtöbb gondot

Ismerős? Vérzéssel, kitüremkedéssel, viszketéssel, váladékozással, székelési nehézséggel járó probléma ez és bátran hívhatjuk az egyik legkényesebb témának is a betegségek körében.

Tünetei a napi normális életvitelt zavarják, vagy akár lehetetlenné is tehetik. A problémánál 4 stádiumot különböztetnek meg a szakemberek:

Első stádium, amikor véres a széklet, pecsételő vérnyomokat találunk a papíron.
Másodikban az aranyerek székelés esetén “kibuggyannak” és aztán ki idővel spontán visszahúzódnak.
Harmadik esetben nem húzódnak vissza maguktól, ember ujjal visszahelyezi őket, vagy “ráül a kád szélére,” hogy visszanyomja.
Negyedik stádiumban már nincs más megoldás, csak az azonnali orvosi vizsgálat, itt előesett, kizáródott aranyeres állapotról beszélhetünk.

Mit tudunk tenni?

Fontos, hogy figyeljünk oda a testünkre. Rendszeres, de diétás étkezés, több rostbevitel, kellő folyadék. Ez a széklet lágyítása miatt kell, hogy kiemelt szerepet kapjon. A székrekedés valószínűsége is sokkal kisebb, így az “erőlködés” is megszűnik, az aranyér nem jön elő.

A rendszeres székelés kialakítása, életmódbeli változások, testmozgás, testsúly optimalizálás mind segíteni tud, hogy az ember panaszmentesen éljen együtt ezzel a problémával. Véleményünk szerint nincs szükség műtétre addig, amíg helyes életmóddal tünetmentessé lehet tenni az aranyeret. Ez az első – második fázisú aranyérre javasolt. Harmadiknál esetenként már szükséges a műtét, a negyediknél egész biztosan, illetve akkor, ha a tünetek a korábban említett változások ellenére makacsul fenn állnak, hatástalannak bizonyulnak.

Inkább kihagyná az orvosokat és a kellemetlen vizsgálatot?

Vannak alternatív lehetőségek, amik a helyes életmóddal együtt hatékonynak bizonyulnak az aranyér megszüntetésében, orvosi beavatkozás és vizsgálat nélkül. Ha Ön sem tenné ki magát a kellemetlen vizsgálatoknak, amiért esetenként akár több tíz ezer forintot is elkérnek, olvasson tovább!

Aranyér megszüntető kezelések ajánlott krémmel, életmód tanácsadással

Ha megelégelte a fájdalmat, a vérzést és a minden napos székelési nehézséget, érdemes megfontolnia ajánlatunkat.

A Bioexpress Magyarosrszág természetgyógyászati és a legkorszerűbb biorezonanciás eszközökkel igyekszik megoldást találni különféle egészségügyi és / vagy közérzeti problémákra.

Az aranyérre is van módszer, ami segíthet Önnek megszüntetni ezt a kellemetlen problémát!

Hogyan?

Egy héten belül két alkalommal biorezonanciás terápiát végzünk, ami a szervezet öngyógyító mechanizmusait beindítva segíthet megszüntetni a testnek szinte minden problémát, magától. A kezeléseknek nincs káros mellékhatása és szinte bárki igénybe veheti.
A biorezonanciás terápiákról bővebben itt olvashat: <Biorezonancia terápiák>

Ennek a nem mindennapi Aranyér megszüntetésére szolgáló kezelésnek közel 100%-os a statisztikája. 2013 óta, eddig majdnem az összes ügyfelünk arról számolt be, hogy a kezelés alatti héten elmúlt és azóta sem újult ki az aranyere.

A terápia hatásos, de nem minden! Megfelelő életmód nélkül az aranyér kiújulhat, visszatérhet, újra megkeserítheti az életét. Szeretnénk segíteni Önnek, ezért az aranyér terápia mellé ajánlunk egy krémet, ami több száz felhasználó tapasztalata szerint és több, mint 16 éve segít az aranyérproblémán azoknál, akik rendszeresen használják.

Erről az aranyér kezelésében is nagyon hatékony krémről és referenciákról részletesen itt olvashat: <Biyovis Aktív balzsam>

bioexpress-aktiv-1-200x200Ez az összetett terápia és a krém (a tanácsok megfogadásával együtt) egy héten belül érezhető javulást eredményez, sőt, nagy eséllyel meg is szünteti az aranyeret. Orvosi vizsgálat nélkül, természetes úton, kockázatmentesen.

A 2 alkalmas aranyér megszüntető terápia ára 19.850 Ft / fő 

Ne feledjük el, máshol csak a legelső vizsgálatért is 15 – 20 000 Ft-ot is elkérnek és a problémával még nem is foglalkoztak.

KEDVEZMÉNY! >Fiatalodj, ne öregedj< -hírlevelünk olvasói mindig kedvezményben részesülnek, minden terápiánál. Az aranyér programnál ez azt jelenti, hogy, amennyiben Ön olvasója hírlevelünknek, a 2 kezelést összesen 14.850 Ft-ért veheti igénybe! Feliratkozási lehetőséget ide kattintva találja, vagy ezen oldal alján, végső esetben az aranyér megszüntetése csomagra jelentkezés űrlapján!

Ez nem minden! Az aranyér programon résztvevők +50% kedvezményt kapnak, az említett Aktív ‘csoda’balzsamra!

A terápiát Budapesten belvárosában  lehet igénybe venni, előzetes bejelentkezés után. Azonnali bejelentkezés az űrlap kitöltése nélkül ezen a telefonszámon: +36-30/828-63-31

Szabaduljon meg ettől a kellemetlen problémától, szakembereink rendelkezésére állnak!
Időpont egyeztetéshez kérjük, töltse ki azt az adatlapot és munkatársunk pár napon belül felkeresi Önt a megadott telefonszámon!

Jelentkezési lap


Kedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

FIGYELEM! Ez nem a “Banán 5 pozitív hatása” kategóriájú sorozat, mint amivel a Facebook tele van. Mi cikkeket közlünk, fontos életmódbeli tanácsokkal, amik Önt is érdekelhetik!

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Top