A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

Bioexpress – Antropometriai vizsgálat

Mit tudhatunk meg egy nagyjából 15 – 20 perces antropometriai vizsgálatból?

Többek között, hogy testünk hány százaléka zsír, izom, zsiger vagy csont!

Súlyunkból és magasságunkból, valamint még 21 különböző helyen mért értékből kiszámoljuk, kiértékeljük az adatokat és komplett testösszetétel – elemzést adunk. Megtudhatjuk azt is, hogy mennyi az ideális testsúlyunk, illetve, hogy szervezetünk biológiailag milyen korban jár, milyen fejlett.

A vizsgálatból kiderül az is, hogy mennyi a súlyfeleslegünk, illetve milyen testalkatunk van és ahhoz milyen diéta vagy edzésprogram a legjobb / leghasznosabb.

Egy antropometriai vizsgálati eredményt (teszt) megtekinthet ide kattintva!

Ha Ön szeretne többet tudni testének teljes felépítéséről, megtalálta, amit keresett.
Sokan nem értik, miért van az, hogy egyik embernek ez, másiknak az a fajta étrend / diéta működik. Mindenki a sajátjára esküszik, pedig a válasz nagyon egyszerű:

Minden testtípusnak másra van szüksége!

bioexpress-antropometriai-vizsgalat-kepEgyik diéta és mozgás hatékonyabb, míg a másik típusú étrend nem használ, nem segít.

Ezzel a Bioexpress vizsgálattal kiderül, mi a leghasznosabb fajta étrend Önnek, mennyi az szervezetének mozgásigénye. Gyakorlatilag teljes képet kap a testéről, ami után már tudni fogja, hogy álljon neki egy fogyó – hízókúrának vagy edzéstervnek.

Ne fáradjon több órás kardio edzésekkel, ne kínozza magát nullás diétákkal, mert lehet, hogy az Ön szervezetének pont nem arra volna szüksége és csak árt vele saját magának. Vegye igénybe az antropometriai vizsgálatot és tudja meg, mi a testének a leghasznosabb!

A vizsgálat azonnali eredményt ad, tehát a helyszínen, a felmérés után megkapja a kiértékelést, olyan formában, ahogy ezen a teszten láthatja.

A vizsgálatot egy – a témában nagy gyakorlattal rendelkező, szakképzett és praktizáló Orvos kollégánk végzi, budapesti irodánkban.

Időpont egyeztetéshez kérjük, töltse ki ezt az adatlapot és munkatársunk pár napon belül felkeresi Önt a megadott telefonszámon!

Jelentkezési lapKedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Top