A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

Allergia kioltása

bioexpress-allergiakioltas-1-300x199Többféle allergia létezik. Ha tudjuk mi az allergén -mi az az anyag ami az allergiát okozza- a tünetek évekre, vagy akár egy életre megszüntethetők.

Rettegnek az allergiaszezontól azok, akik küzdenek a tünetekkel. Az allergia megkeseríti sok millió ember életét. Mivel bárkinél bármikor, akár felnőtt korban is előjöhet, az allergiások száma egyre nő

Kb. 3 millió allergiásról tudnak az allergológusok, ám számuk szerintünk több, bár ez így is elég drámai.

Mi is az allergia valójában?

Az allergia a szervezet megváltozott reagálási módja, melynek során egy bizonyos anyagra másképpen reagál, mint normális esetben. Ha az immunrendszer legyengült és nem képes normál módon védekezni az idegen anyagok ellen, arra kényszerül, hogy fokozott mennyiségben állítson elő antitesteket. Az allergiás reakciók az immunrendszer utolsó intézkedése arra, hogy megvédje a szervezetet egy nagy sokktól.

Biorezonancia terápiával az allergia kioltható, tünetei nullára csökkenthetőek

Nagyon fontos a terápiák sikeréhez, hogy három hetes karantént lehessen tartani az allergénnel szemben. Ez azt jelenti pontosan, hogy az illető ebben a három hétben egyáltalán nem találkozhat az adott anyaggal.

Könnyen belátható, hogy pollenallergiát kezelni főszezonban kevésbé lehet sikeres, mint a téli, kora tavaszi időszakban, amikor a növények pollenjeinek koncentrációja a legkisebb, vagy egyáltalán nincs a levegőben. A biorezonanciás allergia-kioltás azonban nem csak pollenre, hanem gyakorlatilag minden fizikai jellegű allergiára alkalmazható, ha megvan az allergén.

Javasoljuk, hogy használja ki a téli, kora tavaszi kedvező időszakot ha Ön pollenallergiás, hogy ne kelljen nyáron hisztamin tartalmú gyógyszereket szednie, ne kelljen a legnagyobb melegben a szénanáthától szenvednie.

A modern gyógyszerek és egyéb medicinák képtelenek megküzdeni a futótűzként terjedő betegséggel szemben, mivel a megközelítés kizárólag materialista szinten (tüneti kezelés biokémiai eszközökkel) történik. Mindemellett rendkívül elterjedtek, egyéb mellékhatásokat előidézve az emberekben.

Sok betegséggel küzdenek az emberek, melyek valójában táplálkozási eredetű allergiák

Legtöbbször a módosított -nem természetes- fehérjék túlzott fogyasztása okozza. Sok olyan ismeretlen eredetűnek hitt tünettel, vagy betegséggel élnek együtt emberek, melynek valódi oka az élelmiszer allergia. Ez állapotfelméréssel megállapítható. Minden allergiát nem szeretnék külön elemezni, inkább térjünk át a megoldásra.


bioexpress-allergiakioltas-2-300x199Az allergia kioltás komplex biorezonancia terápia menete

Karantén a terápia folyamán a fő (bázis) allergénekre -azaz három hétig nem találkozhat vele- adott esetben nem ehet, ihat az illető olyan dolgokat melyekben ezek az allergének szerepelnek

Első hetek:

  • méregtelenítés elindítása és felgyorsítása, ami gyümölcsnapokkal, sok víz fogyasztással, kisebb böjttel kiegészítve rendkívül hatékonyan működik, már rövid időn belül jobb közérzetnek örvendhet. Külön terápiaként is ajánlott elvégezni.
  • emésztőrendszer szerveinek támogatása, kiválasztó szervek optimális működésének elősegítése
  • hiánypótlás, táplálék kiegészítők és telítetlen zsírsavakat tartalmazó készítmények alkalmazása
  • keringésjavítás, testmozgás fokozása
  • a háttérben megbújó lelki okok feldolgozásának megkezdése

Az utolsó héten az allergia lenyomatának (engramjának) kioltása következik, amikor magával az anyaggal dolgozunk. Ennek lényege, hogy figyelmeztetjük a szervezetet arra, amit meg kell oldania. A kioltó kezeléseket 2-3 naponta, minimum háromszor ismételjük meg (adott esetben egymást követő 3 nap).

A beavatkozás -szezonallergia esetén például- a szezonon kívül elvégezve maximálisan eredményes (teljes tünetmentesség a szezonban). Nagyon fontos, hogy szezonon kívül érdemesebb elvégezni, a karantén betartása miatt. A tapasztalat az, hogy a terápia alkalmazása bizonyos esetekben a szezonban végezve is lényeges enyhülést ér el.

A Bioexpress – Allergia kioltó terápiának 2007 óta 90 % a hatékonysága

Még nem fordult elő az, hogy allergia kioltás után valakinek ne javult volna vagy szűnt volna meg ez a kellemetlen állapota

Mégpedig mellékhatásoktól mentesen!


bioexpress-allapotfelmeres-kep-2-300x245Jelentkezés allergia kioltó terápiára

Az allergia kioltás kezelések igénybevételével Ön megszabadulhat a kellemetlenségektől, melyek tönkreteszik mindennapjait

Kérjük, iratkozzon fel a hírlevélre (ezen oldal alján találja a lehetőséget) és töltse ki az alábbi jelentkezési lapot, mely révén Ön kedvező feltételekkel jelentkezik a kezelésekre.

A “Jelentkezem” gomb megnyomásával jelzi felénk szándékát, -aminek megfelelően Ön jogot szerez- hogy igénybe vegye a szolgáltatást. Email-ben azonnal, majd néhány napon belül telefonon is visszaigazoljuk jelentkezését, ekkor helyszínt és időpontot egyeztetünk Önnel.

Minden Ön által megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információkat sohasem adjuk ki harmadik fél felé.
Személyiségjogait a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Jelentkezési lap


Kedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Top