A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

Biorezonancia terápiák

Biorezonancia, vagy  más néven biostimuláció, melynek révén Ön teljes egészségben élhet

Bármilyen más kezelési módszerrel kombinálhatja, azok hatását felerősítheti

Elegáns megoldás biológiai egyensúlyának megteremtésére, amivel Ön mellékhatásoktól és vegyszerektől mentesen, gyorsan képes elérni az egészséges harmóniát egészségi állapotában

bioexpress-biorez-enilogo-150x150Ön a legfejlettebb biofizikai vívmányokat és technikát ismerheti meg ezeken az oldalakon. Az űrhajózásban a biostimulációt használják egészségvédelemre, a biológiai egyensúly fenntartására. A mai legújabb technikai eszközökkel végezhető terápiákat ismertetjük, melyek hatékonyságát számos tapasztalat bizonyítja.

Szervezetünk saját magát megújító energiái

A biorezonancia önregenerálódási folyamatot indíthat be a szervezetben célirányosan, illetve ha már elindult, felgyorsíthatja a folyamatot. A készülékek által kibocsátott –speciális sejt-nyelvet tartalmazó- gyenge mágneses tér a sejtműködési folyamat javítására van állítva. A sejt-információs rendszer harmonikus, helyes működési állapotba kerülhet.

Mindez úgy, hogy semmiféle idegen, kémiai anyagot (pl. gyógyszert) nem kell feldolgoznia a szervezetnek, nem terhelődik feleslegesen, csak a legszükségesebbekre, a regenerációra fordítja teljes energiáját.

A szervezet regenerálódása soha nem jár káros mellékhatásokkal, minden szervezet arra van “kódolva”, hogy önmagát megújítsa, rendbe hozza a működési folyamatait. Amikor probléma van szervezetünk működésében, az a sejt-kommunikáció, -azaz a sejtek rezgés-mintájának- hibájában is megmutatkozik.

Egészségünk modern jövője

35 éve gyártják és használják a biorezonancia berendezéseket a fejlettebb országokban, kiemelt szinteken. Áldásos hatásai miatt sok rehabilitációs intézmény és számos más élvonalba tartozó személy is előszeretettel alkalmazza. Többek között a Semmelweis Egyetem (Semmelweis Orvostudományi Egyetem) is jó néhány készülékkel rendelkezik.

Az élsportolók közül sokan használják a versenyek közti mielőbbi erőnyerés érdekében sérülésekre, izom-húzódásokra, a gyors regenerálódásra.

Ennyi is elég bizonyíték lehet arra, hogy ahol a minőség és a gyors, gyógyszermentes testi-lelki harmónia helyreállítása (vagyis a rehabilitáció) fontos, ott már teret nyerhet a biorezonancia.

A kezelések során a szervezet csak a részére felkínált hasznos információt adaptálja, – másként nem is jön létre információ áramlás- így mellékhatástól nem kell tartani.

A biorezonancia új távlat az egészség megőrzés útján, a testi-lelki egyensúly megteremtésében, a mesterségesen előállított kémiai anyagok kiváltásában.
A biorezonancia az egészség modern útja lehet!


Tudományos háttér

A biofizikai kutatások az 1930-as években kezdődtek az űrhajósoknál -a földön uralkodó mágneses tér elhagyásának következtében- fellépő csontritkulás és egyéb bioenergetikai problémák kiküszöbölésére.

A tudományos hátteret tehát az űrkutató nagyhatalmak külön-külön már régen kialakították, mégsem sok tudományos magyarázat látott napvilágot. Különböző érdekcsoportok miatt a biorezonancia hivatalosan nem tartozik a “tudományosan bizonyított” eljárások közé annak ellenére sem, hogy a tapasztalatok szerint alkalmazása rendkívül eredményes. Az űrhajókon máig ezzel biztosítják a földnek megfelelő mágneses rezonancia állapotot, ami nélkül földi élet a mai formájában egyszerűen nem is lenne.

A kialakulásról, kutatásokról itt olvashat: >A Biorezonancia története<

Mi mindenre használható?

Sokan nem is gondolnák mennyi mindenkinek sikerült -jelentősen alul vagy túl -esetenként szinte egyáltalán nem- működő szerveit újra működőképessé tennie a készülékek segítségével. Képzelje csak el mit szenved egy ember, ha mondjuk nem működik a veséje, a mája, az idegrendszere, vagy állandó fájdalmai vannak és sorolhatnánk. Tapasztalatból mondjuk, hogy már  az otthon használatos készülékek is sok esetben segítettek olyanokon, akik végképp feladták.

Sokrétű alkalmazhatósága miatt egyre elterjedtebb, mára az Ön számára is kézzel fogható lehet a biostimuláció. Sokan azonban még nem ismerik és ma még meglehetősen kevés helyen van lehetőség igénybe venni. Sajnos a gyógyszerek jobban terjednek, pedig a kémiai anyagok bevitele erős terhelést ró a szervezetre.

A gyakorlatban hatásosan alkalmazható

MCC vagy Royal Crown típusú speciális készülékünkkel végzett terápiáinkon az eszköz beállítását, a felvett anamnézis -ügyfeleink által elmondott problémakör- szerint végezzük. Lehetőségek az egész szervezetre kiterjednek. Pl. allergia, depresszió, lehangoltság, szenvedélybetegségek, immunhiány, potenciazavar, légúti problémák, méregtelenítés, sport és egyéb sérülések, visszér, frontérzékenység, gyomorpanaszok, emésztési zavarok stb.

A beállításon belül a gép rezonancia mintát vesz a szervezetről. Ezt analizálva, kijavítva visszajuttatja egy speciális frekvenciájú gyenge mágneses tér formájában, így helyreállíthatja a sejtinformációs rendszert, optimalizálja a megcélzott sejtek, közvetve pedig az egész szervezet helyes működését.

A regenerációs folyamatok a szervezet öngyógyító energiáinak összpontosulásával, akár tízszeresére is felgyorsulhatnak!

Ez azt jelenti, hogy például egy csonttörés, vagy egy sebesülés NEM két-három hónap alatt forr össze, hegesedik be és rehabilitálódik a bőr, hanem egy-két hét alatt.

A biorezonancia az alábbi problémákra a leghatásosabb, teljes és tartós panaszmentesség érhető el:

A sejtharmóniával megszűnhet az adott probléma, beindul, optimalizált lehet a szervezet működése, felgyorsulhat a regenerálódás, lelassulhat az öregedés, mert energiáját az öngyógyító-megújulási folyamataira fordíthatja.


Az ár-érték minőségi arányai

A kezelések díjai úgy vannak kialakítva, hogy az Ön számára a legkedvezőbb legyen, tekintve a megspórolt időt, gyógyszerekre el nem költött pénzt, az elért eredményt. Az ár-érték arány utolérhetetlen.

Keressen bennünket bizalommal, ha szeretné, hogy szervezete könnyebben és gyorsan harmóniába kerüljön.

Amit már sokan ismernek a számtalan lehetőség közül

Dohányzás leszoktató módszerünk közel 90%-os hatékonysággal szünteti meg a fizikai függőséget. Ügyfeleink írták a Bioexpress dohányzás leszoktatásról —>>>

Hatékonysága abban rejlik, hogy rövid idő alatt olyan belső optimalizálást végezhet a szervezetben, amitől azonnal beindul az önregeneráció, szinte minden esetben megszűnik a cigaretta kívánását előidéző minden belső, szervi ok.

Ezen kívül olyan tanácsokat és kiegészítőket is adunk, melyek nagyban hozzájárulnak a sikeres dohányzásról való leszokáshoz. Bővebben —>>>

Ma már Ön is igénybe veheti a legnagyobbak által használt technikát.

A fiatalság Megoldása

A biorezonancia terápia elegáns MEGOLDÁS a testi-lelki egyensúly megteremtésére, amely az Ön sikereinek első számú feltétele lehet. Vagy gyógyszert szedni olcsó és jó megoldás?  Egészségének, minőségi életének kialakításához, céljai eléréséhez biorezonancia terápiára alapuló megoldásainkat és akcióinkat úgy hangoljuk össze, hogy kivételes lehetőséget biztosítanak az Ön számára.

A biorezonancia késleltetheti az öregedési folyamatokat. Egészségmegőrzéséhez, testi-lelki egyensúlyának helyreállításához, rehabilitációhoz olyan megoldásokat vehet igénybe, amiket köztudottan a legfejlettebb helyeken (űrhajózás, hadiipar, versenysportok, stb.) használnak.
Ez elég garancia Önnek a biorezonancia terápiák minőségére?

Rendszeres terápia helyszínek

  • Budapest, belváros
  • Szeged

Fogadni csak előre egyeztetett időpontban tudjuk! A pontos helyszínt és az időpontot ügyfélszolgálatunk telefonon egyezteti Önnel MINDEN ESETBEN.


Növekvő forgalom, vagy új munkalehetőség Önnek!

További helyszínek felvételéhez várjuk megfelelő készülékkel rendelkezők jelentkezését.

Egyre többen keresik a biorezonancia terápiák igénybevételének lehetőségét. Ha Ön rendelkezik terápiás célokra alkalmas biorezonancia készülékkel, esetleg most tervezi beszerzését kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy helybéli ügyfeleinket Önhöz tudjuk irányítani.

Jelentkezőket az ország területéről bárhonnan, és a környező országokból is várunk, mert sok érdeklődőnk szeretné, ha lakóhelye közelében találna lehetőséget a terápiára.

Az információ, Önnek érték

Iratkozzon fel Biorezonancia hírlevelünkre most, hogy Ön elsőként értesüljön minden újdonságról. Egyben árlistát is kérhet a készülékeinkről >Biorezonancia hírlevél- Árlista<

Kérem, gondoljon a környezetére, barátaira, ismerőseire is. Ha van köztük aki érintett lehet az oldalon található információk kapcsán, most segítheti Őt. Küldje el neki az oldal linkjét.

Hamarosan hálás lesz Önnek.

Hogyan szerezze be biorezonancia készülékét?

Mielőtt dönt, jól nézzen körül, tájékozódjon, mert a beszerzés nem olcsó és a felhasználási területet tekintve nagyon fontos, hogy Ön melyik készülék mellett dönt.

Tapasztalatainkat egy elkötelezettség nélküli személyes megbeszélés keretén belül szívesen megosztjuk Önnel.

Szeretne Önmagának és családjának egy -akár zsebben hordható- előre programozható biorezonancia készüléket, mely egész nap vigyáz jó közérzetükre, megvédi a korai öregedéstől?
Hívjon minket telefonon, vagy tájékozódjon itt —>>> Biorezonancia készülékek


Kedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Top