A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

Biorezonancia története

A biorezonanciát Ön akár otthon is alkalmazhatja

A BRT. -biorezonancia terápiák– története

Régóta tudják, hogy sejtinformációs rendszerünk szervezetünknek fontos irányítója, napjainkban pedig új távlatokat jelent az egészség útján.

A szervezet egészének informatikai rehabilitációjával foglalkozó terápiás irányzatot összefoglaló néven biorezonancia terápiának (BRT) nevezzük.

A biorezonancia terápiát az űrhajósok egészségmegőrzésére kezdték kifejleszteni.

Az 1920-as évektől foglalkoznak tudósok a bioinformatikával.

Tudjuk, hogy a szervezet működésének  -az életnek- alapja a jól működő, összehangolt sejtinformációs rendszer.

A nyugati vezető nagyhatalmak által már 1940 óta végzett elektrofiziológiai és biofizikai kutatások indokolttá tették olyan terápiás megoldások kidolgozását, amelyek közvetlenül a biokémiai folyamatokat irányító bioinformatikai szinten fejtik ki hatásukat.

Az első áttörést az Egyesült Államok hadi iparának/űrkutatásának megbízásából végzett kutatások hozták az 1960-as évek végén: bebizonyosodott, hogy életterünk természetes elektromágneses közege nélkül -külső ritmizálók nélkül- anyagcsere-folyamataink alapvető ritmizálását -alvás-ébrenlét, hormonális működés, stb.- nem vagyunk képesek fenntartani.

Az 1970-es évek elejétől már alkalmazzák a biorezonanciás elven működő csontállomány-állagot védő elektroterápiát.

Ennek alapja, hogy csontrendszerünk anyagcseréje elektromágneses irányítás alatt áll, és elektromos jelekkel előre meghatározott módon befolyásolható.

Ezekre a fejlesztésekre szintén elsősorban az űrkutatásnak volt szüksége, mert a súlytalanság állapotában a csontszövet anyagcseréjének megfelelő irányításához hiányoztak a nyomás által keletkező ún. piezoelektromos jelek.

1975-től közvetlenül is mérhetővé váltak a DNS és a membránok által kibocsátott elektromágneses jelek. Ezek az élettanilag meghatározó egységnyinek tekinthető mechanikus hullámok, amelyek szintén részt vesznek a belső informatikai folyamatokban. Időközben -főleg a német anyanyelvű európai országokban és Japánban- széles felhasználói táborra találtak a rezonanciás kölcsönhatásokra támaszkodó elektro-diagnosztikai eljárások.

1977-től megjelentek a biológiai rezonancia elvén működő terápiás készülékek, majd az 1980-as évek közepétől a kombinált, diagnosztikai és terápiás funkcióval is rendelkező berendezések. Orvos- és természetgyógyász társaságok alakultak, melyek működésének középpontjában a rezonanciás elektroterápia áll.

Az 1970-es évek végétől folyamatosan láttak napvilágot olyan publikációk, melyek a sejtmembránok elektromágneses szelektivitásával kapcsolatosak. A biológiai egységek frekvencia- és térerő-specifikus aktivitásának/reakcióinak jelölésére

1979-től a ‘biológiai ablak’ fogalma került bevezetésre. A Salfordi Egyetem (Anglia) mérései és a kapcsolódó kutatások igazolták, hogy az allergiás folyamatoknál minden alkalommal elektromágneses engramok is részt vesznek a ‘hibás reakciók’ létrejöttében.

1987-től publikációikban az újfajta, rezonanciás kölcsönhatásokon alapuló diagnosztikai és terápiás módszerek hatásmechanizmusát is megtalálhatjuk .

Mára a biorezonancia berendezések technikája olyan szinten van kifejlesztve, hogy az életfunkciók javítását, a rehabilitációt szinte önállóan képesek elvégezni. Megjelentek általános személyi használatra, közérzetjavításra kifejlesztett biorezonancia elven működő eszközök is bizonyságul, hogy mellékhatás-mentes, jól működő elvről és hatásmechanizmusról van szó.

Ma már Ön otthonába viheti, akár zsebre is teheti ezt a korszerű technikát.

A biorezonancia új távlat az egészségmegőrzés útján, a testi-lelki egyensúly megteremtésében, a kémiai anyagok kiváltásában. Ön is felszínre hozhatja vele rejtett tartalékait.


A biorezonancia az alábbi problémákra a leghatásosabb, akár teljes és tartós panaszmentesség érhető el

Egészségmegőrzéséhez, testi-lelki egyensúlyának helyreállításához, rehabilitációhoz olyan megoldásokat vehet igénybe, melyeket a legfejlettebb helyeken -űrhajózás, hadiipar, versenysportok, stb.- használnak.

Az összes Bioexpress – Biorezonancia terápiáről bővebben itt olvashat: Bioexpress terápiák
Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.

Biztosak vagyunk benne, hogy információink Önt is segíthetik jobban, egészségesebben élni!


Kedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Comments are closed.

Top