A testi-lelki-szellemi harmóniáért szeretettel.

A citrom legyőzi a rákot?

A citrom 10.000 szer erősebb, mint a kemoterápia?

“LEMONS are 10.000 times STRONGER than CHEMOTHERAPY”

/…most veszem a fáradságot, és lefordítom ezt a cikket. Ami zárójelbe van téve, az mind az én magyarázatom. Fordította: Ifj. Balla Ferenc, Melbourne-Ausztrália /

Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készíthetünk egy citromfürdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos). Vágj fel egy citromot és add oda a gyerekeknek, hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe néhány szeletet, ezzel is megelőzheted a rákot.

Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja, kérlek, hogy küldd el neki, mert egy óriás szívességet teszel neki azzal, hogy tudatod vele ezt. A Citrom ”Citrus” egy csodálatos termék, ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10.000-szer ERÖSEBB, MINT A KEMO- TERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ??? Azért mert laboratóriumok vannak, akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik.

Te most úgy segíthetsz a szükségben lévő barátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a “valódi citromlé” (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM termeli a rettentő kemoterápiai mellékhatásokat. Ha van, lehetőséged, hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy teraszodon, akkor még ma tedd meg. Hány ember hal meg azért, mert ez egy féltve őrzött titok, a multimilliomosok és a multi cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.

Amint tudjátok, a citromfának nem kell sok hely, és tudjuk, hogy több fajta létezik belőle. A citromot eheted különbözőképpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz, hűsítő italokat belőle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat, süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erénnyel, de a legérdekesebb az, az eredmény, amit a cisztákon és a daganatokon csinál.

Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TÍPUS ELLEN!!!

Egyesek azt mondják, hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra. Antimikróbus spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLISKÖDÖ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA HA TÚL MAGAS, és egy ANTIDEPRESSANT (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN!! Ennek az információnak a forrása elbővülő.

A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több, mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kísérleteknek leleplezték azt hogy: MEGSEMMISÍTI A ROSSZINDULATÚ CELLÁKAT 12 féle rák esetében, beleértve a: COLON (ezt a szót nem találtam meg a szótárban), MELL, PROSZTATA, TÜDŐ, és a hasnyálmirigy-be.

Az összesítés ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10.000-szer jobb, mint az ADRIAMYCIN – amely az a gyógyszer, amit világszerte használnak a kemoterápiában, amely lelassítja a növekedést a rák celláiban. És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat terápia nem csak, hogy megöli a rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES CELLÁKAT.

Institute of Health Science,
819 N. L.L.C. Cause Street,
Baltimore, MD 1201


Megtiszteltetés, hogy segíthetünk Önnek egészségesebben élni!

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.


Kedves Látogató!

Információ = Érték

Ebben az esetben különösen… Mennyit ér az egészség, ha nincs?

Cikkeinkben a testi-lelki-szellemi harmónia kialakításához díjtalanul küldünk Önnek hasznos információkat.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Fiatalodj, ne öregedj! – ingyenes hírlevelünket, amiben olyan témákról olvashat, olyan új információkhoz juthat, melyek segítik Önt minőségibb életet élni.

Tudjuk, hogy a mai információ és (főleg) reklámáradatban nagyon nehéz olyat találni, ami valóban hasznos lehet az Ön számára, ezért szeretnénk biztosítani arról, hogy minden levelünkben orvosok, természetgyógyászok, szakemberek által kipróbált és rendkívül jónak tartott megoldásokkal találkozhat.

Fiatalodj, ne öregedj! – Hírlevél

…avagy hogyan sikerül másoknak egészségesen fittnek, örök fiatalnak és sikeresnek lenni?

Jelentkezését követően azonnal letöltheti: “Milyen lelki folyamatok állhatnak a betegségek hátterében?” című tanulmányunkat, melyben megdöbbentő valóságokat fedezhet fel, továbbá minden Olvasónk kedvezményekben részesül az összes minőségi Bioexpress terápiákból.

A Feliratkozó oldal eléréséhez kattintson ide!


Email: info@bioexpress.hu
Web: bioexpress.hu
Biorezonancia: bioexpress.hu/biorezonancia
Webáruház: bioexpress.hu/bionet 

Tags: , , , , , , , , , ,

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Comments are closed.

Top